Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under oktober 2014

Av Aamor & Tina - 5 oktober 2014 16:55

Jag väckte matte vid 8-tiden, sa att jag behövde gå ut men när hon kommit upp gick jag och la mig igen så matte duschade och gjorde sig färdig innan hon tvingade ut mig.
Vi tog vår vanliga helg-morgonrunda, upp till idrottshallen, satt där ett tag innan vi sen gick vidare.
Det var nog nån match på gång för det kom en massa bilar på rad och föräldrar och barn hoppade av men inte en enda ville hälsa på mig, i och för sig satt vi en bit ifrån ingången så det var kanske därför.

Matte hade inte ätit frukost innan vi gick iväg så hon gjorde det medan jag letade efter något, hittade det inte så jag la mig för att ta en tupplur istället - onödigt att ta ut sig för mycket, hihi!
Vi har mest tagit det lugnt denna söndag, matte tvättade en maskin tvätt och så har hon suttit i soffan och lyssnat på bok. Jag tycker det är skönt när hon är still.

På eftermiddagen blev jag akut nördig så det blev bråttom ut runt hörnan men sen satt vi ute länge för det är så skönt ute, sol från nästan klarblå himmel men det blåser lite, hade varit skönare utan blåsten.
Först pratade vi med en granne som var ute på sin balkong och sen satte vi oss på bänken och snackade med en annan som kom gående men som slog sig ner hos oss.
Ollie kom förbi men han ville bli jagad så jag ställde upp på det, hihi!

Har lagt mig igen, ska kanske äta senare, lite konstig i magen så kanske jag hoppar över det men jag säger till matte vilket det blir.

Min sköna säng uppifrån!

Den är så mysig och jag njuter när jag sover i den, mjuk och lagom stor så den sluter om mig och en kant där jag kan ha huvudet!
Perfekt med andra ord!

Av Aamor & Tina - 4 oktober 2014 18:56

Vi har sovit så gott i natt och det var längesen det var så. Matte somnade fort och sen sov hon till 06 men somnade om igen och sen gick vi inte upp förrän 8.30 Hörde att matte vaknade en timme tidigare för hon startade sin bok då men jag slumrade ända till hon gick upp.
Det blev en långrunda på morgonen och en paus vid idrottshallen så jag kunde hålla koll på området. Såg bara en hund och den var så liten att den knappt syntes, hihi!
Kom många bilar och de är roliga att titta på.

Matte satte sig och åt frukost när vi kom in igen och jag la mig för att vila lite men rätt som det är far hon upp och det kommer fula ord ur henne, hon hade vält ett glas med mjölk och det flödade över hela bordet och ner på golvet, en del grejor blev blöta och fler ord for ur matte medan hon torkade upp.
Efter frukosten trodde jag att det skulle bli lugn och ro här hemma men det blev ingen ro alls!
Matte gick och plockade och sen kom både dammsugare och hink med mopp fram. Ingen ro alls alltså!
Matte tog rum för rum så jag kunde hålla mig rätt bra ur vägen som tur var men till slut hoppade jag upp i soffan och stannade där tills hon var klar.
Mitt gömda kex hittades idag, hihi! Jag hade gömt det i min egen nattsäng, stoppat ner det i ena hörnan bra att ha om jag skulle bli sugen nån gång på natten, inte för jag tror det men man vet aldrig, hihi!

Har varit en vända uppe på trimbordet för matte tyckte att jag såg rufsig ut och sen hade hon känt en tova mellan mina bakben och tydligen skulle den bort.
Efter friseringen ville jag ut och visa mig ifall nån ville hälsa men tyvärr ville ingen det men vi passade på att kasta sopor när vi ändå var ute så nått bra hände ändå, hihi!
Åt mat när jag kom in, blev bacon på maten idag också.

Nu ska vi ha lugn och ro här hemma resten av kvällen, kanske matte sätter på TV:n när hon kollat in programutbudet, vi har inte haft den på sen i måndags.

Ser ni de pyttesmå baconbitarna? Det är det vita som hänger över kanten på matskålen. För jag ser knappt dom, hihi!

Av Aamor & Tina - 3 oktober 2014 18:19

Matte börjar sova bättre nu, för det tog inte lång tid för henne att somna igår och trots att hon vaknade igen 04 i morse så somnade hon om igen efter en stund. Skönt!

Det var dimmigt och lite kyligt i morse men när dimman lättat så blev det en toppenfin dag.
Har mest kelat med matteföräldrarna och vilat så jag är väldigt nöjd med dagen och för att inte tala om att den bästa dagen är här för det är ju fredag.
Bäst blir den när matte kommer och hämtar mig och så får jag åka bil hem.

Matte var sen för hon väntade på en taxi, den skulle komma 45 minuter innan den kom men det var nått fel på den som skulle ha kommit så de fick skicka en annan men inget de fick veta förrän de ringde. Gör inte så mycket för matte kom och hämtade mig även om det blev lite senare, vi har hela helgen på oss.

Fick kelat en stund med Ollie när vi satt ute men så kom Baby och de tåler inte varandra så då började de "sjunga" och matte drog mig ifrån dom.
Gick in efter en stund och då åt jag min mat, även med bacon på idag - mums!
Tänker sova en stund nu så jag orkar kela med matte lite senare, hihi!

Igår tog Jocke (en granne) kort på mig och han är en jätteduktig fotograf, han la ut bilden på sin Facebook-sida där han har sina foto och matte har lånat kortet av honom.
Är ni intresserade att kolla in sidan så är det P.B.J Photos på Facebook.

Lite blöt och lite ruffsig men det blev bra ändå och min hårfärg blev helt perfekt.

Av Aamor & Tina - 2 oktober 2014 18:20

matte fick sova hela natten men vaknade klockan 04 och kunde sen inte somna om men det är bättre än inget ju och typen som väckt henne sov i sin säng på golvet, hihi! Matte sa att jag snarkade och det kan nog inte vara helt omöjligt för jag sov gott.

Träffade på vår snälla vaktmästare eller hon som gör fint på vår gård. Hon ville hälsa på mig och jag ställer alltid upp, jag snackade med henne först när hon klappade mig men sen tyckte jag att vi kunde gå vidare och pussas så det gjorde vi, nästan i alla fall.
Hon ville sen bjuda mig på hundgodis för det har hon alltid i fickan och efter lång nosning beslutade jag att det inte passade mig så hon la det på marken och sa att då får katterna ta det och då rusade jag fram och tog det men efter att ha fått det i munnen kom jag på att mitt första beslut var riktigt så jag spottade ut det igen.
Hon sa att jag var då en kräsen typ, hihi! Japp det är jag.

Hela förmiddagen gick åt till att sova och sen har jag inte gjort så mycket mer. Var ute med mattefar men det har varit trist väder med dimma och lite regn då och då, väldigt fuktigt alltså.
Matte var och handlade innan hon hämtade mig, idag var inte mattefar med så det gick fortare, hihi!
Vi valde att sitta ute en stund och vi fick besök av några katter och människor. Först kom en man som är jätteduktig på att fotografera och tog kort på mig och sen kom Ollie och hälsade. Snackade även med Arktis matte.

Matte och jag har ätit mat idag, blev nästan samma eller vissa delar i alla fall. För matte gjorde bacon, nudlar och wokgrönsaker så jag fick lite bacon på mitt torrfoder och allt gled ner utom 4 bitar torrfoder.
Nu tänker jag sova gott en god stund, ligger under köksbordet för matte sitter där.

Matte tog den för ett tag sen men jag ligger nästan så nu också!

Av Aamor & Tina - 1 oktober 2014 18:28

Vi blev lite sena i morse för matte var trött, någon hade väckt henne i natt också, tydligen en hopplös typ den där som stör matte.
Nu blev vi inte sena så matte kom för sent till jobbet men vi fick gå lite fortare hörde jag ett antal gånger och det är ju inte nått som jag är speciellt pigg på när det är morgon.

Syrran och jag var själva i huset i 2 hela timmar och när matteföräldrarna kom tillbaka blev vi så glada att vi höll på att springa omkull dom, hihi! Nu gjorde vi inte det som tur är men det beror nog på att vi är så små som vi är.
Vi tog mattefar på en långrunda också idag och han blev så glad att vi ville hänga med honom, hihi!

När matte kom hälsade jag lite lugnt på henne så hon undrade vad det var med mig och då tittade jag på matteföräldrarna, sen på min säng i köket, hängde med huvudet och la mig med ryggen mot dom och då fattade matte.
Hon frågade om vi varit själv hemma och då reste jag mig och gav henne en puss och hon fattade att det varit synd om oss men hon sa bara att vi varit duktiga så jag la mig igen!

Blev lite roliga träffar på vägen hem för först träffade vi mattes kollega Linda och hon var tvungen att stanna och hälsa på mig, hon brukar annars cykla om oss på morgonen med barnen och då finns ingen tid att hälsa, hon fick en varm Aamor-puss!
Hemmavid träffade jag på Ollie som hälsade på mig och matte snabbt bara innan han ville att jag skulle jaga honom lite, hihi!
Hörde att matte snackade med nån så jag kollade mig omkring men förstod att hon snackade i telefon, hon ringde och gratulerade min uppfödare Liza. Grattis till dig från mig också!!!!!!!!!!!

Jag tog en liten tupplur när vi kom in medan matte tvättade ventilerna som ska besiktigas nästa vecka, matte ville inte ha en massa skräp bakom dom i ventilgången, själva ventilen var hyfsat ren.
Sen fick matte för sig att jag behövde fixas till och kanske jag behövde det för jag såg bättre efteråt, hittade till och med matskålen då, hihi!
Just nu försöker jag hitta det bästa gömstället till ett kex jag fick, äter inte det men jag ville ändå ha det. Har varit uppe i soffan, mattes säng, på balkongen och några ställen till och matte har inte en aning om var det finns, hihi! Överraskning!

Jag kan se igen!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards