Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under november 2014

Av Aamor & Tina - 4 november 2014 17:06

Matte har sovit hyfsat i natt men när hon vaknade i morse lät hon för sorglig. Trång i bröstet och lät gjorde det. Hon tog beslutet att stanna hemma och det var nog tur det för vilket fasligt liv det varit på henne hela dagen och är än.
Hon nyser och nyser och strax efter börjar hon om igen och det är inte såna där smånysningar som kommer ur henne ibland.
Några gånger har hon skrämt mig ordentligt när jag ligger och sover i godan ro.

Vi fick besök av syrran i nästan 2 timmar på förmiddagen för matteföräldrarna skulle iväg ett tag och då erbjöd matte dom att de kunde komma hit med henne.
Vi låg i sängen alla tre under tiden hon var här, matte läste lite och vi vilade.

Syrran var inte riktigt nöjd med att vara hos oss men jag kröp närmast matte ändå och strax efter la Affi sig på mattes andra sida lika nära.
Hon blev glad när hon sen blev hämtad igen.

Matte har vilat sig hela dagen förutom de gångerna jag har velat gå ut. Hon har läst och nysit, nästan så att hennes iPad har flugit ut händerna när hon nyst, hihi!
Vi ska fortsätta vila resten av dagen och matte kommer att stanna hemma i morgon också.

Av Aamor & Tina - 3 november 2014 17:19

Märkte att matte sov lite oroligt i natt så för att vara säker på att hon skulle sova gott kallade jag på henne för att tvätta hennes hand som lite tröst (för henne givetvis), otur var att just då sov hon - ups!
Hon kände sig inte så mycket kass i morse så vi gav oss iväg, fick åka bil till syrran och det är ju toppen. Trodde nästan att vi skulle stanna hemma för efter att vi gått rundan innan vi går till bilen fick jag gå in igen och tvätta bakdelen för något skit, hihi hade fastnat där.
Tyvärr gav vi oss iväg igen.

Jag och syrran har ägnat förmiddagen åt att sova och eftermiddagen åt kel och gott, så mycket som möjligt och så ofta som möjligt bad vi om att få godsaker, hihi!
Gäller att testa var gränserna går och jag kan säga att våra gränser är mer vida än matteföräldrarnas även om deras är vidare än min mattes.
Matte jobbade inte länge idag men hon var och shoppade lite saker som tagit slut, glömde nog hälften men det viktigaste fick hon nog tag i, inget ovanligt när det gäller henne.
Jag ställde villigt upp på att busa med syrran när matte kommit och mattemor kommenterade att jag var modig när min matte var där, klart jag är för skulle syrran ta för hårt så tröstar matte mig, hihi!

Mötte tre barn på vägen hem och de såg mig innan jag såg dom så de kallade och när de kom fram delade jag frikostigt ut en massa Aamor pussar - så gott!
Har ätit min mat nu och nu ska vi ta det lugnt för matte är mer förkyld nu och hon låter ganska så rolig, hostar, nyser och när hon snackar låter hon som om hon snackar i en burk, hihi!
Hon får känna efter i morgon hur hon mår då.

Ingen ny bild men jag ser ut så här när jag ber snällt om godis.

Av Aamor & Tina - 2 november 2014 17:30

Hörde att matte vaknade vid 04 och började prassla med halstabletter och annat men sen somnade hon om igen. Hon sa sen på morgonen att hon hade väldigt ont i halsen då men hon tog en zyx och sen kändes det bättre och att hon kunde sova lite till. Skönt för det var i det tidigaste laget att vakna tyckte jag.
Matte är lite förkyld och det börjar täppa till lite här och där i huvudet på henne och nyser gör hon då och då men det har inte blivit värre, inte än i alla fall så vi hoppas att det inte blir det heller.

Vi gick en ganska lång runda i morse eller kanske vi kan kalla det förmiddag för klockan var nog 10.30 innan vi kom ut, hihi!
Hände inget spännande direkt på rundan förutom att vi träffade en hund som är lite rädd av sig, vill hälsa men vågar inte riktigt.
Inne igen ville matte borsta igenom mig och sätta om tofsen för hon sa hon visste inte hur hon skulle känna sig senare så det var lika bra att göra det när hon orkade. Var riktigt mysigt trots tovan hon hittade på min kind.

Vi har tagit det väldigt lugnt idag annars, matte har läst och jag har sovit eller i alla fall vilat i närheten av matte.
Nu när vi var ute vid 16-tiden fick Ollie syn på oss innan vi kom ut genom porten så han sprang fram till den och började jama om att vi skulle skynda oss ut för han ville kela och som han kelade sen med mig, jag blev väl struken runt om hela mig - jättemysigt!
Bad matte om mat när vi kom in igen och nu ska jag vila en stund igen så maten kan göra sitt i lugn och ro i min mage.

Blir det bra så här i lite halvprofil matte, hihi!

Blir trött efter att jag har ätit!

Av Aamor & Tina - 1 november 2014 19:07

Sovit så gott i natt och en liten lagom sovmorgon blev det även om matte vaknade redan vid 06 men hon somnade om och sa sen att hon drömt så konstigt att hon lika bra hade kunnat vara vaken.
När matte gick upp gick jag och la mig i en av mina sängar så hon sa till mig att säga till när jag ville gå ut.
Då det var dags att gå ut sa jag till och var redo för vår runda på lediga dagar men istället för den vek matte av mot matteföräldrarnas hus och jag blevväldigt tveksam men hon lovade att inte lämna mig och att jag skulle få åka bil så jag hängde på eller rättare sagt jag ledde hela vägen dit, hihi! Åka bil är ju toppen.

Syrran blev glad över ett lördagsbesök från mig och matte och vid 12 gav vi oss iväg i matteföräldrarnas bil. Det var jag, matte, mattefar och Affi för vi skulle köra till mattes farmor och farfars grav.
Vi kom dit och gick av bilen och då säger mattefar att han glömde lyktan vi skulle sätta ljuset i så vi fick vända och köra tillbaka för att hämta den och sen köra dit igen, hihi! Så nog fick jag åka en del bil idag. Är nog ca 2 mil till gravplatsen från vårt, kanske lite längre.

Mattefick middag hos matteföräldrarna, kalops och jag sov mig igenom hela middagen men syrran lät sig väl smaka, hon åt massor, hihi!
Gick hem strax efter maten för matte är trött och nu förstår hon varför för hon börjar få ont i halsen och känner sig lite uppstoppad i huvudet säger hon.
Hemma la vi oss i sängen och myste, jag njöt nära matte och hon läste, vi har nog legat där i 2,5 timme men gick upp för en stund sen.
Jag har precis ätit och ska nu hålla låda ett tag med en massa saker, leka lite och tigga lite för att snart stupa i säng igen, hihi!

Här ligger vi och myser, jag har rumpan mot mattes sida, inte så lätt annars att se åt vilket håll jag ligger, hihi!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards