Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 6 december 2014

Gott!

Av Aamor & Tina - 6 december 2014 18:53

Matte vaknade redan vid 04.40 men somnade om igen, jag var helt oskyldig till detta för hon drömde nått sa hon. Sen sov vi till 8 men stannade i säng till 9. Det är så härligt med helg och sovmorgon!
Vi skulle tydligen iväg en stund idag för matte och mattefar skulle handla och under tiden skulle jag passa mattemor och syrran.
Ungefär vid 10.30 behövde jag gå ut så vi gav oss iväg till syrran då så kunde de köra iväg när de kände för det.
Tog inte så lång tid för dom att handla, ca 1,5 timme allt som allt och jag satt och väntade vid ytterdörren hela tiden så damerna fick passa varandra istället. Jag saknade min älskade matte som lämnat mig när det nu är helg och det är inte riktigt tillåtet enligt mig.
Det blev lite fika och så när de kom tillbaka och jag kunde tryckt lägga mig i en av kökssängarna och sova nu när jag hade matte nära mig igen.

Solen tittade fram en liten stund när vi gick hem och det var riktigt härligt för det hade regnat innan.
Eftersom jag klarade mig ifrån trimbordet igår var det tydligen dags för det idag. Några ulliga tovor fick bosätta sig på annat ställe och tofsen blev omsatt.
Jag kom på när jag var klar att jag var hungrig och bad matte om mat för klockan var 15.30 och det smakade riktigt gott!
Matte kollade om tvätten var torr och när hon kände att den var det satte hon igång en maskin tvätt. Hon ska försöka få undan en del tvätt i helgen för tydligen är tvättlinan rätt full, hihi!
Sen slappade vi, jag i min ena säng och matte i soffan en god stund. Vid 18 tiden upptäckte matte att hon var hungrig och lagade lite mat till sig, lät väldigt intressant men det var det inte, hon gjorde omelett med svamp, tomat och ost och det ville jag inte smaka men när jag såg att hon tog ett glas mjölk så var jag med och ville ha jag också - så gott!

Nu har vi precis varit ute en kort sväng, vi kastade lite sopor och så passade jag på att pinka lite och nu kommer vi nog att slappa resten av kvällen, matte ska troligen se TV vid 20 men hon läser nog fram till dess.

Har du nått gott till mig matte? (Gammal bild)

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

6 december 2014 19:20

Trevligt att höra att du inte störde matte inatt, utan hon fick sova färdigt
Att man kan vanka mitt-i-natten kan bero på mycket.
Bra att denna gången inte berodde på en snacksalig liten Aamor, eller på en tasslickande Busfrö.
Kul att ni passade mattemor, även om du mest väntade på matte. Affi väntade nog på sin husse, fast hennes matte var hemma. Bäst var det nog att ni slapp passa huset själva.
Det är trevligt med lite solsken, vi fick också en liten dos av solen idag!
Ha en lat och mysig lördagskväll!

Kram och puss på söta nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

6 december 2014 19:26

Jo tristast är att passa huset helt själv!
Vi gör vad vi kan med att lata oss, hihi!

 
Melody

Melody

6 december 2014 21:19

Låter som du haft en härlig dag! Till och med fått se solen! Blir allt lite avis på dig.
Själv fick jag åka ut till huset på landet och springa i trädgården så mycket jag ville, men inte ville jag springa runt i regnet när matte var inne och packade ner ännu mera saker som hon packat upp i kväll. Urtrist människa har hon varit den här veckan!
Önskar dig och din matte en fin fortsättning på helgen.
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

6 december 2014 21:39

Nä att springa ute i regn är ingen höjdare precis!

 
Laika

Laika

7 december 2014 19:36

Åh så skönt att ligga kvar till nio i sängen. Det gjorde ni helt rätt i. Vi gjorde samma både idag och igår :D Undrar om jag inte ska prova på det där med mjölk. Jag hade nog föredragit omeletten men mjölk kanske är rätt trevligt det med :)

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

7 december 2014 19:48

Ja prova du mjölk, det är riktigt gott. Jag dricker laktosfri så magen klarar det bra.
Vi har sovit länge idag med :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards