Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 26 december 2014

Bus!

Av Aamor & Tina - 26 december 2014 17:52

Vi tog en lång sovmorgon eller kanske det bara var jag för matte vaknade med huvudvärk, sån som kommer från stel nacke och den skiten sitter oftast i mer eller mindre hela dagen.

På min första runda mötte jag lite roliga hundar och människor, först skrämde jag en husse och hans lille Tax men matte lugnade honom snabbt med att jag mest låter men är snäll så vi fick hälsa, det var en liten rolig kille som bara var 7 månader och gick lite konstigt, hihi!
Han hade ett täcke på sig för det var ju -8 och han frös och bandet som skulle hålla täcket på plats bak satt runt bakbenen men det gillade han inte så då och då sprang han på framtassarna - knasboll, hihi!
Träffade sen på Arktis och vi snackade lite.
Det blev en ganska lång halkig runda för allt vatten som stod överallt efter allt regnande hade ju frusit nu och då blev där halkigt, jättekul att springa över men matte sa att jag skulle ta det lugnt så vi inte trillade omkull.
Mötte sen Gizmos matte utan Gizmo för hennes son hade lånat hem honom men det gick lika bra att snacka med matten istället.

Hemma igen tyckte matte att hon skulle tvätta en maskin tvätt och sen satte hon sig ner för att se om hon kunde bli av med huvudvärken men nä den stannade kvar även om den lättat lite.
Gick bort en sväng till matteföräldrarna för de bjöd på revben, jag ville inte smaka. Syrran åt däremot leverkorv och torrfoder när mattemor matade henne.
Sen ville Affi busa men nått bus ville jag inte vara med om då. Hon valde då att stirra ut min matte och tjata på henne om att vi skulle gå ut en runda så det gjorde vi, Affi tyckte det var jättekul och sprang massor, går lite fortare när matte går med oss än när mattefar gör det, hihi!
Inne igen blev det bus, vi sprang runt så mattorna vek sig och flyttade sig och så blev det lite brottning men efter ett tag tyckte jag att det räckte så jag gick och la mig. Man måste spara på krafterna, hihi!
Vi har kommit hem nu och när matte frågade mig om jag ville ha mat valde jag att lägga mig istället, äter nog senare.

Ingen ny bild men jag har intagit denna sköna säng nu, hihi!

 
 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

26 december 2014 18:19

Vi hoppas att mattes huvudvärk har försvunnit! Det är jättejobbigt att ha ont.
Kul vovve ni träffade. Han kanske trodde att det läskiga skulle försvinna om han gick på framtassarna. Prova måste man ju, för vem vet...
Ha en lugn och lat kväll! Å ta tass om matte ;-)

Kram å puss på söta nosen, Busfrö!

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

26 december 2014 18:27

Nä huvudvärken är där fortfarande men mest när hon gör nått som att böja sig eller annat.
Jag försökte förklara för honom att han skulle vägra att gå så kanske han hade sluppit ha täcket på sig men han frös nog för mycket.
Han hette nåt som betydde tax eller droppe eller nått sånt på husses språk, han var från Ungern sa han. Mötte hunden en gång till sen då utan täcke och då gick han normalt, hihi!

 
Laika

Laika

26 december 2014 22:02

Usch, sådan huvudvärk är hemskt säger matte. Det är sånt som liksom inte släpper hur man än försöker vila ut det, i alla fall så tar det tid.
Vad roligt med hundmöte och en som går på frambenen, hihi så lustigt :D
Bra att du vilar upp dig efter bus med syrran, så du orkar hålla ordning på matten sen ;)

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

26 december 2014 22:25

Den har nästan släppt nu säger matte bara lite stelhet kvar i nacken.
Taxen var väldigt söt när han gick på frambenen och betydligt trevligare ön den förra taxen jag mötte för ett tag sen som drog och skakade mig i tofsen.
Sov fram till 20.45, krävde att få gå ut och sen mat och nu har jag legat på rygg i mattes famn och kelat, var rätt mysigt fast hon tvingade mig ;-)

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

26 december 2014 22:20

Aj då, trist med stela nackar samt huvudvärk. Du får säga till din matte att hon bokar in massage för rygg och nacke! Min matte hade jätteont i nacken men blev hjälpt av massage. Och här hemma gick hon omkring, och såg fånig ut, med en varm vetesäck runt nacken. Men den hjälpte, sa hon.

BELLA

http://Bellas dogblogg

Aamor & Tina

26 december 2014 22:26

Det var längesen matte fick massage nu och hon hade nog behövt men ja tiden ska räcka till så mycket! Brukar vara 1-2 dagar sen går det över.
Matte har inte dragit fram sin vetesäck, hihi!

 
Melody

Melody

27 december 2014 17:57

Hoppas både matte och du är pigga idag och all huvudvärk flugit sin kos.
Om du pussar din matte riktigt mycket i nacken så blir det nästan som massage!
Idag har gubben Tö hälsat på hos oss och saltet på trottoarerna smälter så
det gör ont i våra tassar! Matt muttrar att det vore bättre med sand än salt, men
det är nog bara hundägare som tycker.
Hoppas ni har en riktigt mysig lördagskväll.
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

27 december 2014 18:16

Ingen huvudvärk idag tack och lov!
Vi har haft nån minusgrad men vi håller med er, bättre med sand eller smågrus/sten än saltet för det gör ont. Tror nog många bilägare hellre haft vinter utan salt så nog är det fler än hundägarna som hade velat ha saltfritt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards