Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under januari 2015

Av Aamor & Tina - 21 januari 2015 17:47

Fick i morse sällskap av Chili, hon hörde att jag kom från en sidoväg ovh väntade in mig. Vi hälsade och sen tyckte hon att jag skulle nosa henne i baken, hihi! Hon berättde att hon löpte men jag ville busa lite istället.

Chili skulle åka med sin husse till jobbet och det ville hon inte för hon gillar inte att åka bil även om det är kul sen, hon försökte dra med sin husse åt vårt håll när vi skildes åt.


Jag fick vänta på matte ända tills efter 16 för hon skulle hem snabbt för rörläggaren skulle komma strax efter 15 men när han inte kommit till 16 ringde matte honom och frågade om han tänkt komma eller inte och givetvis blev det inte men i morgon lovade han komma. matte sa då att det får bli efter 15.30 då så hoppas han kommer då.

Matte hämtade mig och vi skulle gå hem men då vände jag snabbt, sprang in igen och hämtade syrrans igelkott, en pipleksak. matte sa att det är ju inte din Aamor men jag sa att jag lånar den och så stegade jag ut genom ytterdörren, hihi!

Har jag tur blir lånet för evigt om matte glömmer att ta med den i morgon, hihi! Har en egen men lånade saker är roligare.


Min mat ligger i magen, jag har fått tofsen omsatt och nu tänker jag sova en stund för matte sa att det inte blev mer godis just nu.

Ska se till att få mer efter att jag varit ute en gång innan natten.

 

Ett år gammal bild men vi har precis lika lite snö nu för allt som kom igår är borta.

Av Aamor & Tina - 20 januari 2015 18:45

Nu hade inte matte vett nog att släcka lampan i tid igår för hon ville läsa ut sin bok men fick ändå ge upp men då var klockan 23.55, det är försent för lille Aamor, hihi!
Kunde ju som vanligt sova mer hos matteföräldrarna men det blir ändå inte på samma sött som hemma.

Det har kommit snö här hela dagen, har skiftat mellan smått piggigt och stora flingor men det mesta smälte direkt men nu ikväll är det minusgrader så kanske nått lite vill stanna kvar.
Matte hämtade mig i helt perfekt tid, direkt efter jobbet och vi gick hem direkt, skönt att det är ljust när man är ute.

Jag valde att lägga mig en stund och struntade i mattes fråga om mat och hon satte sig för att läsa ut sin bok och vänta på att tvättmaskinen skulle bli klar.
Har precis varit ute en sväng och matte trodde att jag ville ha mat nu men nä inte än, snart kanske, hihi!
Vi ska inte göra mer ikväll tror jag, gå ut en gång till blir det men inget annars.

Gammal bild.

Av Aamor & Tina - 19 januari 2015 18:24

Kändes nästan kul att få komma till syrran i morse men bara nästan.
Det snöade för fullt när vi gav oss iväg och sen höll det på hela förmiddagen men tyvärr är allt borta igen. Matte sa att det vår rätt slirigt när hon var ute och körde på jobbet.
Jag fick åka bil till syrran och det är ju kul.

Vi har varit ute i vår hage och när Affi var klar med sitt fick hon nått tokryck och sprang runt som en kanin som är speedad, hihi! Själv tog jag det lugnt och gjorde mitt och sen småjoggade in, hihi!
Varit uppe på bordet och kelat så matteföräldrarna kunde känna hur mjuk och mysig min päls är när den är nytvättad. Syrran har en helt annan sorts päls för hennes är sträv medan min är mjuk och fluffig.

Matte jobbade länge och tyvärr så blev jag avslöjad av mattemor att jag hade pipit efter matte ett tag innan hon kom. Jag bara frågade när hon skulle komma för jag saknade henne.
Matte fick en tryckare mitt på munnen och sen en pipleksak.
Hade bråttom hem men det var för att ca 100 m framför oss gick en dam med två hundar som jag spårade, hihi!
Har ätit maten och nu tänker jag vila en stund och det ska nog matte också göra när hon läst mina vänners bloggar för mig, hihi!

Bild från igår efter badet.

Av Aamor & Tina - 18 januari 2015 18:25

Vi sov nästan till 9.30 och det var skönt, matte låg länge och läste som vanligt men fick ge upp strax efter 01 för då gick ögonen nog i kors på henne, hihi!
Var fruset när vi kom ut så det var riktigt skönt att gå en lång runda. Ville som vanligt sitta en stund uppe vid idrottshallen och matte tyckte det var lite för fruset på bänkarna men hon fick allt doppa rumpan där ett tag för jag skulle sitta där.

Hemma igen så såg jag att matte fixade med mina badattiraljer så jag sprang in och la mig bakom soffan.
Hon sa att jag kunde ta det lugnt för hon tänkte inte bada mig än på ett tag, först skulle hon tvätta en maskin tvätt och hon ville inte ha igång den under tiden jag badade, blir så mycket ljud i badrummet.
Men när klockan var 13.30 var det dags och sen var jag inte klar förrän 17.30, det är en halvtidssysselsättning med mig, hihi!

Jag är inte riktigt glad på dig just nu matte!

Trots allt var det rätt så skönt för jag var smutsig och "krispig" i min päls och så är det ju så skönt att sitta inlindad i badlakan i mattes famn efteråt. Det blev 2,5 timme idag, hih!

Schampot gör sitt efter att matte gnidit och gnuggat och gjort en hårkrona på mitt huvud!

Var nog inte mitt bästa och samarbetade nog inte riktigt som matte hoppats när jag skulle fixas till efteråt men man kan ju inte få som man vill alltid.
Matte var hungrig när vi var klara så hon började på middagen, skulle bli lasangette men mitt i allt ville jag ha mat, så hon fick göra ett uppehåll och sen hängde hon tvätten när maten åkte in i ugnen för hon kunde inte göra det innan för hon hade lagt en massa saker på tvättställningen som annars är på mitt badkar, en filt som döljer det och annat.
Precis när hon satte sig ner och skulle slappna av lite så behövde jag gå ut och nu vill jag ha en massa annat och göra massor men matte säger att hon är rätt trött nu. Vad då det är helg och då slappar hon ju bara, hihi!
Jag är själv också lite trött men jag tycker det är störtkul att hålla matte igång när hon är trött!

Så här såg jag ut när jag var klar och innan matte släppte ner mig, nu har jag fixat mustaschen och gnuggat lite i mattor så nu känns det bra, hihi!

Av Aamor & Tina - 17 januari 2015 17:49

Det var så skönt att få komma hem igår och veta att det är helg och att vi ska bara njuta men så blev det inte.
Matte dammsög lite och sen märkte hon att det var lite dålig avrinning i köksmaskin så hon kokade an massa vatten och slog i för att lösa skiten och så plunschade hon lite men inget blev bättre.
När hon sen kollade under vasken så rann det vatten ur nått lock i röret och hon fick torka en massa så det blev en massa extra jobb för henne. Tyvärr fick hon inte rött på det så det blir till att ringa nån VVS:are på måndag för att få hjälp.
Då hon var klar var hon så irriterad att hon bara damp ner i soffan med sin bok.
Inget man önskar sig en fredag precis.

Idag har det varit sol och så härligt det var att se den igen. Behovet av den är stort så vi kan få lite ljus på oss och att den kan torka upp lita av blötan här även om den inte direkt värmer så hjälper den till.
Har varit hos syrran eller jag kanske ska säga syrrans säng för matte badade Affi idag och jag tyckte det var bäst att hålla mig ifrån det hela, hihi!

Tror att matte ska laga lite mat snart för jag tycker hennes mage låte lite bullrig, hihi!
Vi kommer att slöa hela kvällen nu med lite avbrott för bus och gos men jag kallar ner matte på golvet när det är dags.

Gammal bild.

Av Aamor & Tina - 15 januari 2015 17:59

jag är så trött på allt detta regn som faller konstant, står vatten överallt och nu är det även ute på de asfalterade gångvägarna också. Stora pölar för många brunnar behövs rensas då det ligger massor av lera, löv och gräs över dom. Matte rensade gallret på en när vi gick hem nu i kväll och då rann vattnet lite lättare ner så hoppas det är borta tills vi ska gå där i morgonbitti för nu när vi gick där dränkte jag min ben enda upp till bröstkorgen plus att det regnade också.

Matte var och shoppade innan hon hämtade mig så det blev ju lite längre vänta men den som väntar på nått gott...... jo väntan var för lång än då, hihi!
Blev en massa kel för matte la sig på golvet hos oss och det blir lite trångt för vi vill ju vara närmst bägge och inte hjälper det att matte säger att hon har en vänster och en högersida så vi kan vara nära henne bägge om vi tar vars en sida men hur kul är det, måste kivas lite, hihi

Matte undrade om jag ville ha mat men jag gick och la mig istället i min säng med duntäcket, skönt nu när jag är lite blöt, blir varmt och gott där. Äter nog senare.
Lär nog inte bli så mycket gjort för matte är lite småtrött för hon har jobbat på två ställen idag, inte samtidigt för det hade inte gått, hihi även om det kanske hade behövts och sen handlat så hon får ta det lugnt ikväll (som vanligt, hihi).

Tänk att det är fredag redan i morgon, en vecka går så fort att det nästan känns kusligt men jag klagar inte för jag älskar mina helger tillsammans med matte.

Bild från nån dag sen, var tvungen att testa ryggläget också och det gick alldeles utmärkt, tack än en gång Laika för tipset med duntäcket.
PS. Huvudet är längst upp i bild, hihi!

Av Aamor & Tina - 14 januari 2015 19:27

Matte tvärvägrade att hjälpa mig med bloggen igår, fisigt av henne men vad kan jag göra!

Jag har inte gjort många knop under dagen hos syrran. Har i och för sig varit ute och gått med syrran och mattefar men annars har jag mest legat och sovit.
När sen matte kom blev det fart i mig och mattemor sa att så mycket som han rör sig nu har han inte rört sig på hela dagen, hihi!
Inte så konstigt, jag blev ju jätteglad!

Det har kommit snö hos oss mitt på dagen. Flingorna var stora som dassalock sa matte men tyvärr försvann all snö igen lika snabbt som den kom. Nu är det ännu blötare ute.
Vi har inga gräsmattor nästan utan sjöar istället, går inte att gå över alls.

Har ätit lite mat, matte tyckte det var för lite för det blev inte ens halva men jag var själv nöjd och det är ju det viktigaste, hihi!
Sen blev jag lite mindre nöjd för jag hamnade på trimbordet och det kände jag inte alls för idag men det hade matte tydligen.

Behövs jag verkligen fixas till? Kanske lite. Haha ser ni att matte slarvat med bäddningen i bakgrunden?

Jag kan erkänna att jag inte alls var bra på att samarbeta idag eftersom jag inte kände för detta!

Trots det var det skönt när hon var klar men jag tänker inte erkänna att det var skönt att bli tillfixad utan bara att det var klart, hihi!

Nu ska jag sova.

Av Aamor & Tina - 12 januari 2015 18:23

Då var den där dagen här som kallas måndag, den är inte kul alls!
Klockan ringer efter en härlig helg med matte och vi måste iväg och matte lämnar mig så jag inte får se henne på hela dagen - rena pesten alltså!
Jag var inte alls pigg på nått idag utan har mest legat och trynat i syrrans säng!
Nu har det ju inte varit nått kul väder heller för det har blåst och regnat hela dagen. Trodde det skulle sluta blåsa nu men tydligen inte.

Mitt humör steg betydligt när matte kom trots att hon kom sent, senare än vanligt och ändå har hon inte jobbat länge idag för hon tog en långtur för nån annan senare i veckan.
Matte hade varit på banken för att ändra sitt sparande från det hon har till nått annat där hon slipper betala skatt på ev vinst och därmed betala skatt typ 2 gånger. Hon betalar ju in med skattade pengar, ja jag fattar inte och knappt matte heller, hihi men hon verkade nöjd i alla fall.
Vi kom hem sent men så blir det ju men matte hade nått trevligt till mig så tack Laika, hihi!
Var hungrig så maten slank ner i magen utan alltför många som matte säger, krusiduller.
Nu ska jag vila lite.

Matte tog denna bild på mig igår, jag låg och sov gott men rätt som det var kom jag på att jag hade såååå mycket att göra och matte skulle vara med på allt - hon gnällde lite för hon läste, vad annars.

Matte lyssnade på Laika och köpte mig ett eget bebisduntäcke. Min ena säng i TV-rummet är så tunn på liggytan men sängen är hyfsat ny ändå så nu provar vi med detta och det var MYSIGT!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards