Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 12 februari 2015

Dubbel glädje!

Av Aamor & Tina - 12 februari 2015 19:10

Träffade på två hundar i morse, både Chili och lite senare Alice, det var kul.

Jag åkte på däng eller nästan idag när jag och syrran var ute i vår hage. Först skulle jag inte med ut men efter att mattefar trugat länge så kom jag med ut och då satt syrran och väntade på mig och jag såg nog att hon hade jäkelskap i tankarna så jag sprang runt henne i en vid båge men den lilla är snabb och hann ifatt mig och fällde mig. Hon är så bossig ibland men hon fick minsann igen senare.

En sån glädje när matte kom men hon skulle bara in och hämta mattefars plånbok och sen skulle de köra och storhandla. Jag vägrade gå in igen så matte fick gå med in genom dörren för att sen vända om igen och gå ut. Lite ledsen blev jag allt men hon lovade att återkomma.
Därför blev det dubbel glädje när hon sen dök upp igen och denna gången såg jag till att gå in först när matte satt skorna för hon ska inte få ge sig av igen utan mig.

Nu kommer det där med att syrran fick igen, hihi! Hon ville busa med min matte men jag fick henne på andra tankar och jagade bort henne, flätade till och med till henne över öronen med mina framtassar, hahaha! Tryggt att vara tuff när matte är där, hihi!

Hemma och har ätit mat, godis och fått lite mys så nu tänker jag sova en stund och njuta över fridfullheten här hemma.

Gammal bild.

 
 
Julia

Julia

12 februari 2015 19:20

Roligt att du mötte två kompisar på morgonen. Då blir man glad, när dagen börjar bra!
Skönt at du kunde ge igen liiite för en gång skull. Syrran ÄR bra bossig över lillebror ;-)
Du har det mysigt i soffan på den mjuka filten. Fin bild på dig, som vanligt, Sötnos!
Ha en lat kväll och imorrn är det FREDAG!!!

Kram å nospussar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

12 februari 2015 19:35

Syrran kan vara väldigt bossig eller försöka uppfostra mig men även väldigt mån om mig men ibland kan det bli för mycket för mig men då passar jag på att ge igen när matte kommer, hihi!
Jaaaaaa, fredagar gillar vi!

 
Laika

Laika

12 februari 2015 20:36

Jo jisses, tro jag att du var trött efter att din matte varit uppe i mitt i natten igår. Tycker också att hon gott kunde stannat hemma så du fick fortsätta sova, hihi.
Låter som du haft en rätt rolig dag hos syrran med buset ni haft för er, hihi. Klart man vågar vara lite mer tuff med en matte bakom en :D

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

12 februari 2015 20:45

Matte var rent ut sagt skittrött i morse, hihi!
Tryggheten är viktig när man tänker tuffa till sig mot storasystrer, hihi!

 
Melody

Melody

12 februari 2015 21:13

Du är nog bra smart som väntar med att ge igen tills du har din matte som kan beskydda dig! Shakira och jag bråkar ibland,men då får jag skäll av matte. Hon säger att jag är yngst och ska visa respekt för Shakira. Jag kanske inte behöver berätta att det är när jag försöker sno Shakiras mat som det blir lite bråk!
Bara en dag kvar till helg!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

12 februari 2015 21:30

De yngre ska ju göra som de äldre men jag räknar inte syrran som äldre bara för hon kom ut före mig men ändå är hon storasyster, hihi!
Man ska inte sno mat Melody om nu inte Shakira tillåter det och matte inte ser ;-)

 
Edith

Edith

13 februari 2015 12:59

Hihi där fick syrran tillbaka lite däng. Men jag tror inte det var så farligt. Ni är ju riktiga bästisar egentligen. Syskongnabb, har man ju hört talas om. Trevlig helg!

http://parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

13 februari 2015 18:57

Jo du har rätt, det är inte så farligt men jag låter som ett litet lejon när jag drar igång, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards