Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 17 februari 2015

Mr Envis!

Av Aamor & Tina - 17 februari 2015 17:51

Sov ända till matte frågade om jag tänkte följa med till syrran och då kom jag sakta gående mot henne samtidigt som jag försökte sträcka mig för att vakna.
Jag hade inte bråttom alla när vi gick iväg men den sista biten började matte låta lite irriterad så jag la in 2:a växeln, hihi!

Har mest sovit hos syrran och när mattefar frågade om vi skulle gå med ut i vår hage blev mitt svar "vill inte", hihi! Han kallade och Affi försökte dra med mig men jag ville inte och då tänker jag inte göra som de vill, kom dock så pass långt som ut på trädäcket men att gå ner på gräset kunde de bara glömma.

Matte hämtade mig direkt efter jobbet och hon bara skrattade när de berättade om min vägran och sa att när Mr Envis har bestämt sig så har han - ja jag vet vad jag vill!
jag måste ändå erkänna att jag var hyfsat nödig när vi gick hem, hihi!
Upptäckte att det var tänt i vår hall och tvättmaskinen igång när jag gick igenom ytterdörren och då tittade jag frågande på matte. Hade hon varit hemma och ändå inte hämtat mig eller?
Hon sa då att hon hade jobbat i stallet idag och stank som tusan så hon hade duschat och slängt kläderna direkt i tvättmaskinen. Får väl gå då hon inte gjort mer än så, tur för henne att hon inte varit hemma mer än ca 30 minuter medan jag var kvar hos syrran.

Jag har ätit min mat, tog lite tid innan jag bestämde mig men till slut åt jag, idag med pyttesmå bitar torkad kyckling blandat ner i torrfodret.
Tänker sova en stund nu för matte är tråkig och sitter och läser.

Ingen helt ny bild.

 
 
Julia

Julia

17 februari 2015 18:12

Vi ser nog att du var vaken när matte tog bilden, din lille gullige Rufsentufs :)
Skönt för både matte och alla andra runt henne att få av sig stallkläderna och få duscha, så det får du inte bli purken för.
Jättebra att du har ätit idag mé, matte blir nöjd då. Bäst att matte får läsa, ibland KAN man faktiskt INTE låta bli. Jag vet hur det är med spinnande böcker ;-)

Kram å puss på söta nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

17 februari 2015 18:22

Nä matte kan verkligen inte låta bli sina böcker, hihi!
Jag luras ibland när jag sover eller inte sover, hihi!
Känns bra i magen med mat även om jag inte alltid är sugen.

 
Dui och Deco

Dui och Deco

17 februari 2015 18:17

Du är rolig du Aamor! Men visst är det skönt att matte har koll på att det inte är någon idé att försöka när du bestämt dig för något.Nosdbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

17 februari 2015 18:22

Jag är Shih Tzu och därför envis, hihi!

 
Melody

Melody

17 februari 2015 18:42

Tänk att du inte fick njuta av din mattes stalldoft! Jag älskar hästar så jag önskar att min matte kom hem och luktade stall någon gång, men hon tycker bäst om hästar när de är på lite avstånd.
Är du Mr Envis så är jag nog miss Envis! Vill jag något så ger jag mig inte första taget, speciellt inte om det handlar om att följa med matte!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

17 februari 2015 18:47

Vi är ju Shih Tzuer och då vet man exakt vad man vill och hur man får det att bli så, hihi!
Matte hade bara lite hästdoft på sig sa hon men däremot massor av kanindoft för de hade städat ur sju burar och hon stank sa hon, satt i näsan och kläderna. Tydligen kastades det massor av goda runda kulor på gödselstacken, hihi!

 
Laika

Laika

17 februari 2015 20:01

Hihi, man ska vara envis för det är då man får som man vill, och sånt vet vi ju allting om, hihi. Fast här är matte också väldigt envis, så det är inte alla gånger jag vinner kamperna även om de flesta segrar går till mig :D
Hmm, jag har ju varit på en hästgård så jag antar att din matte nog doftade ganska spännande, synd att du inte hann få undersöka det närmre.
Nospussar

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

17 februari 2015 20:17

Matte sa att hon stank riktigt illa.
Jo min matte är också envis men jag vinner nog oftast ändå ;-)

 
Simba och Tasse

Simba och Tasse

18 februari 2015 12:01

Hihi, bra att du står på dig, vill man inte ut så vill man inte och sedan är det inte mer att jama om den saken :D
Härlig slapparbild på dig, du är så fin, Aamor <3
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

18 februari 2015 18:20

Så är det, hihi!
Tack så mycket.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards