Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 19 februari 2015

Sen!

Av Aamor & Tina - 19 februari 2015 18:20

Helt utslagen i morse för matte skulle läsa ut sin bok och den tog aldrig slut tyckte jag men 00.30 var den äntligen slut så då somnade hon. Kan jag lägga in nån protest mot en jobbig matte? Tur det är sista morgonen vi måste upp tidigt i morgon och så har hon lovat att inte starta på en ny bok men det tror jag vad jag vill om.
Tur jag får sova hos syrran sen.

Matte var sen, oj så sen hon var för hon och mattefar var och veckohandlade och det går inte så fort, jo om matte själv handlat för hon far in och ut igen i en faslig fart, det som kan ta tid när hon själv handlar är köerna, hihi!
Hon fick mat hos matteföräldrarna när de kom tillbaka och hade jag velat ha så hade jag också fått men jag ratade kycklinglåret. Var inte sugen.
Åt torrfoder med riven leverpastej på här hemma istället.
Tog andra sidan på soffan idag som mustasch-torkare, den måste bli jämnt utnyttjat, hihi!
Nu blev det så att matte hade redan landat mitt i soffan men jag upptäckte henne först när hon frågade vad jag gjorde och när jag vänder mig om får jag hennes iPad i huvudet, ja inte som ett slag utan hon tog kort!

Jag gör inget matte ville bara vara nära dig, hihi! Var kudden är som ska ligga där jag nu sitter? Ingen aning alls (visslar)!

Hittade ett gammalt hundkex som jag gömt för några månader sen så det har jag gått runt med i munnen nu ett tag och snackat med, hade tänkt gömma det igen men tyckte det var bättre att äta upp det för det var lagom lagrat nu, hihi!

 
 
Julia

Julia

19 februari 2015 19:09

Hade du varit katt hade du slickat på tassen också. Det gör Amanda alltid då hon blir ertappad med bus... Hon sitter lugnt och lyfter vänster tass å tvättar!!!
Ha en lagom mysig och la torsdag! Imorrn låter klockan sista gången denna vecka!

Kram å puss på rufsiga nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

19 februari 2015 19:14

Ja det ska jag försöka nästa gång, hihi! Jag brukar hoppa ner och gå iväg sakta som om jag inte gjort nått fel ;-)

 
Laika

Laika

19 februari 2015 21:08

Men jisses vilken karaktär du har när du kan säga nej till kycklinglår ;) Jag hade ätit oavsett om magen ville eller ej, hihi. Du har ju lite tur som kan lämna in matten på jobbet så du blir av med jobbig matte ett tag, fast å andra sidan så hade du ju kunnat sova och vara pigg om hon inte jobbat...då hade matten din kanske inte alls känts så jobbig, hihi. Skönt att det är helg snart va :) Vår helg har börjat nu, jippiee.
Nospussar

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

19 februari 2015 21:24

Det där med matte känns som ett sånt där moment 22, skönt att lämna henne ett tag men samtidigt saknar jag henne och vill ha henne hos mig - äh vi får göra det bästa älv det, hihi!
Visst är jag duktig men jag äter inget jag inte är sugen på just då även om det kanske hade varit gott nån dag innan, är allt lite knasig, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards