Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under februari 2015

Va?

Av Aamor & Tina - 18 februari 2015 18:31

Matte jobbade länge idag och när hon kom kröp jag så nära henne jag kunde och berättade att de hade tvingat ut mig och hur synd det var om mig!
Matte sa till matteföräldrarna "fy på er som tvingar ut min påg när han inte vill", jag blev nöjd då men det kändes inte riktigt lika bra när hon började skratta.
Okej jag var väldigt pinknödig men det räknas inte för hade jag legat kvar i sängen hade jag inte märkt av det, hihi!

Vi gick hem och jag var hungrig, åt mat medan matte tömde diskmaskinen och laddade den med det som stod i vasken.
Min tuggben efteråt åt jag ute på balkongen medan matte åt sin mat.
Sen var det dags att rengöra mustaschen och det finns ett ställe som är perfekt till det, hihi!

Soffan och min kudde där är helt perfekt.

Blir lite ivrig och måste bädda lite, hihi!

Va? Nä då matte jag välter inte ner min kudde den känner sig trängd och hoppar själv ner, hihi!
Nu klarade sig kudden och la sig tillrätta igen när jag hoppade ner så jag talade sanning, denna gång, hihi!
Nu ska jag sova en stund.

ANNONS
Av Aamor & Tina - 17 februari 2015 17:51

Sov ända till matte frågade om jag tänkte följa med till syrran och då kom jag sakta gående mot henne samtidigt som jag försökte sträcka mig för att vakna.
Jag hade inte bråttom alla när vi gick iväg men den sista biten började matte låta lite irriterad så jag la in 2:a växeln, hihi!

Har mest sovit hos syrran och när mattefar frågade om vi skulle gå med ut i vår hage blev mitt svar "vill inte", hihi! Han kallade och Affi försökte dra med mig men jag ville inte och då tänker jag inte göra som de vill, kom dock så pass långt som ut på trädäcket men att gå ner på gräset kunde de bara glömma.

Matte hämtade mig direkt efter jobbet och hon bara skrattade när de berättade om min vägran och sa att när Mr Envis har bestämt sig så har han - ja jag vet vad jag vill!
jag måste ändå erkänna att jag var hyfsat nödig när vi gick hem, hihi!
Upptäckte att det var tänt i vår hall och tvättmaskinen igång när jag gick igenom ytterdörren och då tittade jag frågande på matte. Hade hon varit hemma och ändå inte hämtat mig eller?
Hon sa då att hon hade jobbat i stallet idag och stank som tusan så hon hade duschat och slängt kläderna direkt i tvättmaskinen. Får väl gå då hon inte gjort mer än så, tur för henne att hon inte varit hemma mer än ca 30 minuter medan jag var kvar hos syrran.

Jag har ätit min mat, tog lite tid innan jag bestämde mig men till slut åt jag, idag med pyttesmå bitar torkad kyckling blandat ner i torrfodret.
Tänker sova en stund nu för matte är tråkig och sitter och läser.

Ingen helt ny bild.

ANNONS
Av Aamor & Tina - 16 februari 2015 17:42

Det är hemskt vad jag ska vara trött på morgnarna, matte borde börja lite senare så jag får sova ut, hihi!
Lite piggare när jag hörde att jag skulle få åka bil, det piggar alltid upp de där orden "åka bil".
Tog ändå lite tid för jag fick gå in igen och duscha av bakdelen, matte ville tydligen inte ha luktspår i bilen, hihi!

Fick en bra sovmorgon hos syrran för jag vaknade vid 14, hihi! Det var väl en lagom lång sovmorgon fast jag hade nog velat gå ut innan om vi varit hemma, hade ju gjort alla behov innan.
Matteföräldrarna sa att de knappt märkt av oss idag, ja sover vi så så gör vi.

Matte jobbade inte länge men hon skulle in om på netto på hemvägen och när hon kom till oss så frågade mattemor om hon ville ha pannkakor och det ville hon. Syrran åt såna men jag bara fnös men efter en stund kom jag och frågade om jag fick nosa igen och då var det plötsligt gott plus att jag hade sett att syrran överlevde dom, hihi!
Tog det lugnt på hemvägen, jag fick nosa var jag ville och det tog sin lilla tid.
Ville ha lite torrfoder ändå här hemma, åt bara lite pannkakor. Fick lite mindre torrfoder så det blev bra.

Just nu ligger jag på balkongen och njuter av mitt tuggben och matte gnäller över att det drar kallt men hon får inte stänga dörren så hon får allt gnälla lite till, hihi!

Bilden blev lite mörk men ni ser mig ändå och det är viktigast, hihi! Ni behöver inte titta på tuggbenen jag strippat kycklingen från som ligger runt mig, hehe!

Av Aamor & Tina - 15 februari 2015 17:50

Igår var jag och matte och besiktigade vår bil, den gick igenom utan några anmärkningar och då endast för att jag viftade på svansen åt alla där. Kanske lite för att där inte var nått fel på den, hihi!
Hemma igen slöade vi till matte sa att jag skulle vara hos syrran en stund på kvällen, tittade förvånat på matte och undrade om det inte var lördag och då ska vi ju umgås.
Matte lovade att inte vara borta för länge och att vi skulle umgås bara vi hela söndagen. Okej då!
En vän/kollega och matte skulle först gå ut och äta och sen gå på bio och jag fick inte följa med. Vännens sambo jobbade natt så hon satt ändå hemma så då passade de på.
Matte hämtade mig vid ca 21.30 och de hade sett "Fifty Shades of Grey". Den var helt okej sa matte men hon tyckte att saker som var viktiga från boken inte kom fram i filmen som det Mr Grey kämpade med och varför han gjorde det han gjorde och en del annat viktig för handlingen men böcker och filmer brukar vara så tydligen.

Idag söndag har vi mest slappat, matte har kört en maskin tvätt och så har vi gått en lång runda och en halvlång.
Nu sist vi var ute träffade vi på två av mina små tvåbenta kompisar och vi busade en hel del och rätt som det var kom två till så pussar delades ut till höger och vänster, hihi!
Blåser jättemycket ute så min frissa bli helt rufsig och matte som satte om min tofs innan vi gick ut.
Har ätit mat och nu ska jag fortsätta med mitt slöande denna blåsiga söndag!

Matte gjorde denna bild och la på Facebook igår, jag vid 9 veckor och 6 år, lite skillnad, hihi!

Av Aamor & Tina - 14 februari 2015 10:27

Kärlekens dag idag men visst borde det vara det varje dag!
Hoppas att alla får en dag full av extra mycket kärlek!

Pussar från mig till er alla för pussar och kärlek är jag bra på!

Av Aamor & Tina - 13 februari 2015 19:12

Matte och jag var nog lika trötta i morse för nu har mattes halvt sömnlösa natt kommit ikapp henne så det var tungt att gå upp för oss bägge.
Tur att det äntligen är fredag så vi kan ta det lugnt i helgen, hoppas vi kan det i alla fall.

En mycket lugn dag hos syrran, inget bus och inget godissug som krävt energi, då alltså fråga hela tiden om det, hihi!
Glädje när matte äntligen kom för hon var bort om hos sin moster och lämnade några lappar först.
Matte fick pussar i massor och så tyckte jag att vi kunde köra hem direkt men hon skulle först få mat.
Hon kunde inte tacka nä till kålpudding och det var tur för även jag blev sugen och fick själva "puddingen" smulad över torrfodret.
Matte brände sig för hon tog ut formen från ugnen och när hon lutade formen lite så rann vätskan över och ner på hennes fot. Det lät som det gjorde jätteont. Två tår och en stor bit framför tårna brändes och är helt rött nu och det svider säger hon.
Går väl över men det var inte skönt lät det som när hon hade skon på.

Vi satt ute en stund när vi satt bilen i garaget men det var lite kyligt så vi gick in och då drog matte igång dammsugaren och jag höll mig ur vägen, hihi!
Nu ska vi slöa resten av kvällen.

Matte har så snälla kollegor, av den ene idag hade hon fått lite kött från rådjur som han skjutit, ska vi smaka sen nån dag. Hon brukar säga att hon har världens bästa kollegor och det är bra.

Ingen helt ny bild och just nu ligger jag men det kan ju vara kul att visa nån bild på mig som vaken, hihi!

Av Aamor & Tina - 12 februari 2015 19:10

Träffade på två hundar i morse, både Chili och lite senare Alice, det var kul.

Jag åkte på däng eller nästan idag när jag och syrran var ute i vår hage. Först skulle jag inte med ut men efter att mattefar trugat länge så kom jag med ut och då satt syrran och väntade på mig och jag såg nog att hon hade jäkelskap i tankarna så jag sprang runt henne i en vid båge men den lilla är snabb och hann ifatt mig och fällde mig. Hon är så bossig ibland men hon fick minsann igen senare.

En sån glädje när matte kom men hon skulle bara in och hämta mattefars plånbok och sen skulle de köra och storhandla. Jag vägrade gå in igen så matte fick gå med in genom dörren för att sen vända om igen och gå ut. Lite ledsen blev jag allt men hon lovade att återkomma.
Därför blev det dubbel glädje när hon sen dök upp igen och denna gången såg jag till att gå in först när matte satt skorna för hon ska inte få ge sig av igen utan mig.

Nu kommer det där med att syrran fick igen, hihi! Hon ville busa med min matte men jag fick henne på andra tankar och jagade bort henne, flätade till och med till henne över öronen med mina framtassar, hahaha! Tryggt att vara tuff när matte är där, hihi!

Hemma och har ätit mat, godis och fått lite mys så nu tänker jag sova en stund och njuta över fridfullheten här hemma.

Gammal bild.

Av Aamor & Tina - 11 februari 2015 19:55

Min matte är helt hopplös! Hon vaknade i natt 03.20 och kunde inte somna igen så efter en timme tänder hon lampan och börjar läsa och då blir jag störd och får gå ut i hallen och lägga mig för att få nån sömn.
Sen somnar hon ca 30 minuter innan det är dags att vakna!
Hon var i alla fall pigg medan jag var såååååå trött!
Hjärtlös är hon också för hon väckte mig när deg var dags att gå iväg och inte med att mjukt kalla utan jag blev väckt av en kamerablixt! Helt hjärtlös!

Hade ni kunnat väcka mig med gott samvete? Det minsta hon kunde gjort hade varit att stanna hemma idag men nä då hon skulle jobba!
Ville ju inte vara själv hemma så jag fick ju masa mig ut ur sängen.

Har försökt vila hos syrran och det har gott bra den mesta tiden.
Matte var bara lite sen för hon var och köpte en lampa till belysningen till nummerskylten på bilen. Hon hade sett att en slutat fungera och bilen ska på besiktning i veckan så bra att fixa detta innan och så bytte hon lampan innan hon kom in till mig.

På hemvägen berättade hon att jag skulle kammas och få omsatt tofs så jag höll mig ur vägen när vi kom in, sa till att jag ville ha mat och då vet jag att det får jag och sen stack jag åt motsatt håll när jag såg matte komma, hihi!
Klarade mig inte så länge ändå så tofsen blev omsatt och och nån tova försvann från benen.

Nu har matte snackat i telefon med min uppfödare i 2 timmar så jag har fått vila i lugn och ro.
Hoppas matte somnar tidigt och sover hela natten.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste kommentarerna

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se