Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 14 maj 2015

Stanna!

Av Aamor & Tina - 14 maj 2015 18:52

Vi sov länge idag och det var riktigt härligt. Matte valde att gå ut med mig innan hon åt frukost och solen sken och det var skönt ute, vi gick en ganska lång runda.
Inne igen har jag mest slappat medan matte fick för sig att anfalla duschhörnans väggar, hälften blev gjort för sen tyckte hon det var trist, hihi!
Kom på en bättre idé och det var att läsa lite för det är ändå helg och då ska det väl bara slöas, eller?

Jag åt min mat vid 16-tiden, fick småbitar av flintastek på torrfodret och mums vad gott det var. Matte hade grillat en liten sån i ugnen och det passade mig mina smaklökar, hihi!
Blev lite vila efteråt men sen ville jag gå ut och vi möttes av ett himla liv, det tutade och tjöt och när vi kom runt en hörna så såg vi en massa brandbilar, ambulanser och polis. Matte sa att vi skulle vända och ta nästa hörna istället men jag vägrade. Vi skulle gå där för det var närmsta vägen hem och jag bestämmer!
Då skyndar vi oss förbi sa matte och gick runt i ytterkanten men jag sa "stanna matte" för jag fick syn på en massa av mina små tvåbenta vänner och de ville säkert kela med mig och det ville dom så matte fick stanna.
Det var nån som hade grillat och tydligen hade det rykt mycket, vet inte om de grillat på balkongen eller utanför men det luktade illa där. Balkongerna får det inte grillas på sa matte till mig så vi får hoppas det inte var där.
Inne igen var jag varm och trött och kastade mig på kyldynan ett tag.

Bra att svalka sig på.

Nu ska vi njuta av kvällen!
Ha en bra kväll och var rädda om er och se upp så det inte ryker för mycket när/om ni grillar!

 
 
Julia

Julia

14 maj 2015 19:37

Tänk att du nästan alltid får som du vil...
Hoppas att ingen gjorde sig illa och alla är varsamma med "sommarmaten" på sina grillar.
Balkonger ÄR inte rätt plats att grilla på! Det är farligt och onödigt. Oftast kan man gå ner på gården om nu man måste grilla i stan! Det brukar finnas lämpliga platser för sånt.
Ta det lugnt och haen jättemysig kväll!

Kram å puss på söta nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

14 maj 2015 19:53

Jag får rätt ofta som jag vill och det gillar jag, oftast får jag själv tänka ut vad jag vill och det är ju bra för matte vill inte styra mig för mycket, har ju egen vilja.
Pappan åkte iväg i ambulansen.

 
Dui och Deco

Dui och Deco

14 maj 2015 19:43

Visst är det härligt med en extra dag tillsammans.Vi har njutit ordentligt vi med.nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

14 maj 2015 19:54

Alla extradagar är njutbara med sina tvåbenta!

 
Laika

Laika

14 maj 2015 20:38

Inte behöver man städa när man är ledig, hihi. Fast min matte brukar göra samma sak hon.
Vi läste på nyheterna på nätet om några i skåne som grillat på balkongen, och hade börjat elda med ved och att det börjat ryka så mycket att de i hushållet fick rökskador. Ibland kan man undra hur en del tänker när de får sina idéer ;)
Du flintastek, oj oj oj vad jag blev sugen på det nu. Det är så gott.
Nosgos

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

14 maj 2015 20:44

Jo det var här, förstår inte hur man tänker!
Du får beställa det en dag nu ;-)

 
Wille

Wille

18 maj 2015 05:52

Ja nog är grillat gott, men röklukt är inte kul, usch nej !
Ibland på sommaren går vi förbi en massa människor som grillar utanför sin lägenhet, och där luktar det rök.
Förra sommaren så råkade vi gå förbi ett sådant ställe tidigt tidigt på morgonen och då hade de som grillat lämnat allt och bara gått in. De hade tydligen behövt använda en brandsläckare för det låg en sådan slängd bredvid. När vi gick förbi den så började den rulla på asfalten för det blåste rejält just den morgonen, och på ngt sätt kom den att utlösa sig själv så det kom ett moln av pulver mot oss som vi inte hann undvika. Gissa om jag nös, husse, Hector och Lothus nös också, och husse lät arg när han irriterat skyndade sig hem och sa några fula ramsor, eftersom han blev orolig att vi skulle bli sjuka då pulver från brandsläckare inte är precis lämpligt att inandas för oss hundar. Men allt gick bra och vi blev inte sjuka av det - som tur var sa husse.
Vi har en elgrill som vi använder på vår balkong, för det får man ha, och korvarna eller köttet blir goda på den också. Smaka, ja det får vi göra nästan jämt. Det är mumsigt !

http://willebuz.blogspot.se

Aamor & Tina

18 maj 2015 06:32

Oansvariga grillare det där. Tur ni inte blev sjuka.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards