Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under maj 2015

Av Aamor & Tina - 21 maj 2015 18:32

Nu är jag åter igen, har inte fått matte till att hjälpa mig på två dagar!
Igår var hon borta mycket men i tisdags orkade hon helt enkelt inte men jag vet att det berodde på att hon ville läsa ut sin bok innan vi la oss och det hann hon.

Igår när hon lämnade mig hos syrran berättade hon att hon skulle bli sen för de skulle "kidnappa" en kollega, ja en fd kollega som blivit opererad och fått svar att allt var bra så de bjöd henne på restaurang. Hon blev så paff och tyckte det var sååååå onödigt för det var väl inget att fira, berättade matte att hon sa men det tyckte inte de andra, hihi!
Matte hämtade mig strax efter 21 och jag hade varit väldigt duktig och inte pipit efter henne.
Blev ändå jätteglad när hon kom.

Idag har vi haft rätt så bra väder, inget regn men lite mulet då och då men ändå mest sol så vi har varit ute en hel del i hagen.
Matte var sen idag med men det var för hon hade varit och handlat.
Ville hem direkt och sen satt vi ute rätt länge innan vi gick in och åt mat, ja även jag har ätit, hihi!
Nu håller matte på att tvätta och dona på toa så jag har slagit mig ner vid tvättmaskinen där inne. Det är min plats när matte håller på med nått där.


En morgon till att gå upp och sen är vi lediga men det hade varit skönt med en 4 dagars ledighet igen men jag får nöja mig med 2 dagar.
Matte börjar bli förkyld säger hon men än så länge är det bara lite och hon har bestämt sig för att den ska hålla sig på stadiet "lite" tills den är över, tro kan hon ju alltid göra, hihi!

Av Aamor & Tina - 18 maj 2015 19:17

En riktig måndag idag!
Först kunde inte matte sova knappt nått alls i natt, hon bara slumrade till då och då och sen behövde jag gå ut 02.10 Matte somnade nog sen mellan 04 och 06.
När vi skulle köra iväg gick det inte att öppna bilen! Vi gick hem igen för att byta batteri i öppnaren men det hjälpte inte så vi fick snabbt ta oss till matteföräldrarna och så fick matte ta deras bil till jobbet.
En riktig måndag!
Sen har det blivit bättre tack och lov.
Matte har haft en toppendag på jobbet och jag har jagat mattefar hela dagen, hihi! Syrran hjälpte också till, hihi!
Matte jobbade länge och vi gick hem strax efter hon kommit.
I postfacket låg svaret från hennes mammografi hon var på i måndags och allt var bra när hon väl öppnat det men det första hon läste var "du kommer att kallas" men sen fortsatte det med om 1,5-2 år igen. Hon missade den översta och tjocka texten att det var bra, hihi!
Sen letade vi upp den andra öppnaren till bilen och gick ner och provade och den funkade så troligen är den andra kass, hon provade flera olika batterier. Huvudsaken är att det funkar och att jag får åka bil i morgon istället.

Jag har ätit en halv portion och tänker nu sova lite för matte var ju störig i natt, hihi!
Precis när vi kom hem ville jag ut på balkongen och där hoppade jag upp och la mig i den gamla slita fula fåtöljen.

Snygg näsgardin jag har va?

Av Aamor & Tina - 16 maj 2015 18:57

Tyckte att matte sov lite väl länge idag så jag väckte henne och hennes svar blev "du är hopplös Aamor, klockan är bara 8" och så vände hon sig om och somnade om igen så jag fick gå och lägga mig igen men nästa gång gick hon upp.

Idag har vi varit så duktiga! Vi gick först en riktigt lång runda och jag sprang mycket men bara korta sträckor för jag vill ju inte ta ut mig helt, hihi!
Hemma igen dammsög vi och sen torkade vi golvet, tvättade och städade klart i badrummet.
Jag var helt slut efteråt för det är minsann hur jobbigt som helst att städa eller i alla fall hålla sig ur vägen och samtidigt hålla koll på matte, hihi! Tror de sista sakerna var jobbigast, hihi!

Matte ville även kamma mig idag men efter allt vi gjort avstod jag och inte tyckte jag att det behövdes heller för visst kan jag ha mer hår i ansiktet än vad jag har här, hihi! Ögonen är fria från håret och det är ju viktigast.

Nu ska vi slöa resten av denna lördag och ja jag får väl äta men jag väntar lite till.
Har börjat regna nu så det är ju tur att jag fick ut matte för en stund sen.

Av Aamor & Tina - 15 maj 2015 19:05

Blev inte många timmars sömn för matte i natt för hon läste för länge och vaknade för tidigt men hon får väl själv skylla sig, hihi!
Vi gick en långrunda på morgonen och solen sken så gott, blåste lite men det gjorde inte så mycket.
Hemma igen fixade matte till sig och sen sa hon att vi skulle gå till matteföräldrarna vid 12 så jag passade på att sova lite innan.

Jag kom glatt när hon frågade om jag ville hänga med men när kopplet var på berättade hon att hon och mattefar skulle iväg på ett ärende, då gick jag in och la mig i min säng igen!
Jag vill se min matte när vi är lediga och vill inte vara utan henne men jag hängde med henne till slut, hon fick allt övertala mig först, hihi!
Syrran var på bushumör när jag kom dit och fast jag försökte vända mig från henne och berätta att jag busar helst med min matte gav hon sig inte.
Hon lyckades övertala min matte till lite bus och då ville även jag vara med, det räknade syrran säkert ut.
Mattefar och matte var snabbt sitt ärende så jag slapp sakna henne så länge men jag låg vid ytterdörren och väntade hela tiden.

Vi gick hem vid 15-tiden och sen har vi mest slöat, matte fixade till resten i duschen så nu är den helt ren och så har hon ätit men det var rester så hon slapp laga nått.

Jag intog hörnan bland mina leksaker (rumpan mot leksakerna, hihi!)

Tror att jag snart ska jaga ut matte på en runda för hon är nog sugen på att gå ut med sin lille påg, hihi!

Av Aamor & Tina - 14 maj 2015 18:52

Vi sov länge idag och det var riktigt härligt. Matte valde att gå ut med mig innan hon åt frukost och solen sken och det var skönt ute, vi gick en ganska lång runda.
Inne igen har jag mest slappat medan matte fick för sig att anfalla duschhörnans väggar, hälften blev gjort för sen tyckte hon det var trist, hihi!
Kom på en bättre idé och det var att läsa lite för det är ändå helg och då ska det väl bara slöas, eller?

Jag åt min mat vid 16-tiden, fick småbitar av flintastek på torrfodret och mums vad gott det var. Matte hade grillat en liten sån i ugnen och det passade mig mina smaklökar, hihi!
Blev lite vila efteråt men sen ville jag gå ut och vi möttes av ett himla liv, det tutade och tjöt och när vi kom runt en hörna så såg vi en massa brandbilar, ambulanser och polis. Matte sa att vi skulle vända och ta nästa hörna istället men jag vägrade. Vi skulle gå där för det var närmsta vägen hem och jag bestämmer!
Då skyndar vi oss förbi sa matte och gick runt i ytterkanten men jag sa "stanna matte" för jag fick syn på en massa av mina små tvåbenta vänner och de ville säkert kela med mig och det ville dom så matte fick stanna.
Det var nån som hade grillat och tydligen hade det rykt mycket, vet inte om de grillat på balkongen eller utanför men det luktade illa där. Balkongerna får det inte grillas på sa matte till mig så vi får hoppas det inte var där.
Inne igen var jag varm och trött och kastade mig på kyldynan ett tag.

Bra att svalka sig på.

Nu ska vi njuta av kvällen!
Ha en bra kväll och var rädda om er och se upp så det inte ryker för mycket när/om ni grillar!

Av Aamor & Tina - 13 maj 2015 18:33

Hade turen att träffa två stycken som ville hälsa på mig i morse. En av killarna på mattes jobb och en kollega till henne som jag inte mött innan men nu har jag och det kan jag gärna göra fler gånger för hon kliade bra.

Vi fick besök av en dam idag som skulle kolla på nått i trädgården och vi välkomnade henne hjärtligt och tog väl hand om henne, hon kliade också bra.
Syrran ville leka vid nått tillfälle och tjatade så mycket att jag till slut gick av sängen och rundade henne bara för att lägga mig igen och till slut gav hon upp, hihi!

Matte var och handlade innan hon hämtade mig och sen fick hon mat hos matteföräldrarna.
Jag ville smaka och mums det var så gott men tyvärr blandade matte det med torrfoder men även det gick ner. Det var riktigt gott med fläskfilé på torrfodret, får jag inte varje dag, hihi! Matte fick bara pyttelite kött för jag åt det, hihi!

När det var dags att dra sig hemåt sa matte att vi skulle ta bilen! Va är det redan fredag? Nu var det onsdagsfredag svarade matte Och att vi nu är lediga och i 4 hela dagar! Härligt.

Matte du stör mig i mitt bentuggande! Glöm att jag vill fixa ansiktshåret, trivs bra med det som det är, hihi!

Av Aamor & Tina - 12 maj 2015 19:19

Dagen började bra med tanke på att solen sken och det såg ut att bli en toppendag men vid middagstid började det regna och sen har det regnat nästan hela tiden.
Jag och mattefar blev så blöta när vi var ute för syrran inte kunde pinka fort nog, visst blev hon också blöt men hade hon bara sett till att komma till skott så hade vi alla sluppit bli alltför blöta.

Matte jobbade länge idag och så hade hon tur när hon kom för att hämta mig för matteföräldrarna satt och åt och där var även till henne.
Tur hon åt innan vi gick hem för det ösregnade när hon kom men hade öst färdigt när vi sen gick iväg.
Jag åt maten när vi kom hem och nu ska jag passa på att sova en stund innan det är dags att gå ut en gång till.
Nu ska jag bara iväg en dag till för sen är vi lediga i 4 dagar, det gillar jag, tänk sovmorgon så härligt!

Provade min kyldyna igårkväll lite senare, helt okej!

Av Aamor & Tina - 11 maj 2015 17:14

jag fick åka bil till syrran i morse och det var faktiskt så att jag kom inte fram till matte förrän hon sa att vi skulle ta bilen dit. När jag och matte var överens så gick jag fram till henne och fick på mig halsbandet, hihi!

Har mest ägnat dagen hos syrran uppe på bordet och kelat med matteföräldrarna, har ju inte sett dom på hela helgen.
Har varit fint väder även om det blåst lite för mycket men solen har värmt och inget regn har fallit, typiskt att vädret är så fint när matte ska jobba.

Matte kom och hämtade mig tidigare i dag än vad hon brukar göra på en måndag, hon hade ändå gjort tre ärenden sa hon men då vet jag att hon jobbar längre en annan gång.
Matte hade en kasse från Arken Zoo och den ville jag undersöka.
Hon packade upp nått spm prasslade och jag blev extra nyfiken. Kollade in det och sen la jag mig på det och det var kyligt och riktigt gottigt.
Matte sa att det var en kyldyna som jag kunde lägga mig på om jag blir för var och så kommer den att kyla ner mig lite.

Den blir nog bra matte även om den inte är så stor så räcker den gott till.

Jag har ätit min mat och nu tänker jag sova en liten stund.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards