Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under juli 2015

Av Aamor & Tina - 18 juli 2015 17:37

Fick ju en väldigt lång sovmorgon för matte vaknade redan 05.10 Okej hon somnade efter en stund igen men hon störde mig och sen vaknade hon igen 07.15 och då kunde hon inte somna om utan började läsa.
Valde då att gå ut och lägga mig i hallen.

Vi har utforskat "våra" bänkar på våra rundor.
Den vid idrottshallen är ett måste när jag passerar där och där satt vi en stund i morse men när det började stänka gick vi hem.

Tagit det lugnt idag och gjort så lite som möjligt men jag hamnade en sväng på trimbordet och matte borstade igenom mig och satte om tofsen.
Ville sen ut och visa upp mig, hihi!

Ingen som ser mig?

Gräset såg inbjudande ut och jag tyckte vi kunde ligga där ett tag och njuta men matte som är lite gnällig var tvungen att påpeka att det hade regnat under natten.
Jag la mig en stund ändå!

Gnuggade först huvudet i det så jag fick lite gräspynt i det, hihi!

En till av "våra" bänkar står så jag kan se bilarna som kommer på vägen, ja vår adressväg och har jag tur så passerar nån gåendes också.
Idag var det tre stycken som ville hälsa på mig, hihi!

Mattemor brukar säga att vi får sätta oss på olika ställen för snart är det rumpavtryck och tassavtryck på bänkarna och nedanför, hihi!
Vi gillar att sitta och spana eller jag gillar det och matte gör ju som jag vill så........

Nu!

Av Aamor & Tina - 17 juli 2015 17:59

Igår på min sista runda träffade jag en liten söt Chihuahua, tror det var Iris eller Inez hon hette. Jag liknade en jätte bredvid henne sa matte. Hon kröp upp i mattes famn och då passade jag på att pussa och nosa på henne riktigt, hon stod dåligt stilla innan, hihi!
Hon var 8 år så ingen ungdom precis.
Träffade på en otroligt kelig Ollie sen när vi kom hem, han var så kelig att han försökte ge matte kärleksbett men hon sa till honom att hon inte ville ha nått sånt - som om det hjälpte, hihi!

Sista morgonen och sista gången att vara hos syrran, på ett tag i alla fall, för nu är den här!
Nu är det semester, nu ska vi sova länge och njuta av ledigheten.
Det första matte sa till mig när hon hämtade mig var att nu är vi lediga i 4 veckor Snuttis och sen körde vi hem.
Träffade på den lilla Shih Tzu tjejen Kajsa som jag lekte med för ett tag sen och efter lite tvekan från hennes sida så skulle hon sen vara nära mig hela tiden, blev inget bus idag.

Matte har gjort sin vanliga semestersed, bädda rent i sängen, arbetskläderna i tvätten och in i duschen så nu är det verkligen semesterdags och jobbet borta några veckor, hihi!
Jag valde att inta min säng för att slippa hjälpa till, hihi!

Gammal bild på mig.

En!

Av Aamor & Tina - 16 juli 2015 17:55

Visst låter det helt underbart, är ett superduper fint ord och just nu älskar jag det nästan lika mycket som några andra ord, hihi!
Ordet är en för nu har vi bara en morgon till att gå upp innan semestern.
Andra ord som är bättre är just semester men de bästa orden är nog matte, katter, bil och godis, hihi!

Jag och syrran har tagit ut mattefar på en promenix vid middagstid och tur var det för sen blev det riktigt varmt och då vill ju inte jag gå nån längre sträcka.
Har annars mest vilat och inväntat att matte skulle hämta mig. Hon kom strax efter 16 för hon var och handlade lite efter jobbet men det gick fort när hon var själv.
Njöt av det fina vädret på vägen hem och sen satt vi ute en ganska lång stund, grannen så oss så hon kom ut och snackade en stund.

Inne satte matte igång med sin mat och erbjöd mig min mat men jag valde att inta sängen istället, hihi!
Tänker vila mig en stund innan matdags för man blir trött i värmen, har även varit ute mycket i trädgården och solat mig fast i skuggan.

Ligger här nu (ingen nytagen bild, är några dagar gammal).

2!

Av Aamor & Tina - 15 juli 2015 17:46

I morse såg jag till att matte inte somnade om för jag väckte henne 05.40 och så snackade jag med henne ända tills hon gick upp och först då somnade jag om, hihi!

Inte en enda två eller fyrbent såg jag på väg till syrran, har alla semester?
Jag tyckte vi kunde stå och titta vid en trevägskorsning en stund men matte sa att jag kunde visst titta men vi kunde absolut inte stå där och vänta till någon kom, suck!

Jag och matte satt ute en stund när vi kom hem nu på eftermiddagen/kvällen och jag hade turen att träffa Ollie, han kom faktiskt och mötte oss vid hushörnan, han hörde säkert min matte för hon snackade med mig.
Vi kelade och kelade men ibland gick han runt matte så vi var på vars en sida om henne men då hoppade jag över hennes ben för att komma på samma sida.
Därför mitt koppel är runt Ollies rygg.

Inne så åt jag min mat medan matte stekte sin fisk, fick sen en skål med mjölk och mitt efter-maten-godis och sen däckade jag, hihi!


Matte drog några varv med dammsugaren innan maten och jag hade ett himla jobb för att hålla mig ur vägen, hihi!

Nu är det bara 2 morgnar till att gå upp och 2 dagar hos syrran, längtar!

3!

Av Aamor & Tina - 14 juli 2015 18:08

I morse var det matte som var trött, till och med tröttare än vad jag var även om det kan verka helt omöjligt, hihi! Hon vaknade till 15 minuter innan klockan och tänkte bara sträcka på sig och sen gå upp men hon somnade mitt i sträckningen och var såååååå trött när klockan sen drog igång.

Har varit ganska bra väder, inget regn i alla fall och solen har varit framme nästan hela dagen.
Jag har dock inte velat gå ut på hela dagen, gick ju till syrran i morse så det räckte, hihi!
Gick även hem med matte så jag har fått luft. Vi satt ute länge och snackade med en granne och när vi sen skulle gå in så kom Ollie och vi kelade jättemycket. Blev så mycket att matte satte sig ner på marken för hon blev trött på att stå och vänta på mig, hihi!

Jag åt maten direkt vi kom in och matte har ätit sin och fixat till lite i köket så nu tänker vi ta det lugnt.
Nu är det bara 3 morgnar till som vi behöver vakna till klockan och morgonnyheterna och det ska bli skönt.

Bädda i soffan och välta ner kuddar är bara ett måste efter jag har ätit, torkar munnen samtidigt, hihi! (Ingen ny bild)

Av Aamor & Tina - 13 juli 2015 18:45

nu känns det riktigt att jag behöver semester för jag vaknar inte på morgonen ens när matte skramlar med skohornet. Hon kallar, tar på sig allt och först när hon låser upp dörren kommer jag sakta gående samtidigt som jag gäspar och sträcker på mig.
Nu har jag börjat med nedräkningen på allvar och nu är det bara 4 morgnar kvar, så skönt!
Matte börjar väl också känna att det är dags men hon känner det nog inte lika mycket som jag gör.

Varit en bra dag hos syrran för jag har mest sovit, hihi!
Matte jobbade länge idag och sen vi kom hem har hon lagat mat och kört igång tvättmaskinen, hon skulle nämligen tvätta sina jobbebyxor i helgen men glömde bort det och även om de snabbt blir skitiga igen så tyckte hon att de var lite för skitiga men nu är de snart rena i alla fall det som går av, hihi!
Jag har ätit mat för jag var hungrig men jag åt ändå inte upp allt men tillräckligt.

Tror vi mest kommer att slöa till det ikväll, jag i nån säng och matte i soffan men en bok för där är inget kul på TV säger hon.

Gott att rulla sig i soffan (ingen ny bild).

Av Aamor & Tina - 11 juli 2015 17:37

Igår var den näst sista veckan klar för oss så nu har vi bara en vecka kvar att jobba innan semestern, åh vad jag längtar!

Matte kom lite senare för hon hade varit och handlat en blombukett och hämtat sin moster och samtidigt som matte och moster kom till matteföräldrarna så kom två vänner till dom.
Var lite svårt att fördela hälsningarna men jag mellanlandade hos matte efter varje hälsning.
Vi firade matteföräldrarnas bröllopsdag, de gifte sig 1965 på Gotland så några år har de ju varit gifta, hihi!

Här var dom unga, hihi!

Idag fick vi en lång sovmorgon och sen gick vi ut på en långrunda när matte fixat till sig och ätit.
Precis innan vi kom hem mötte jag Pepsi, en Goldentik på ca 9 månader.
Vi lekte lite, hon mest för hon var sjövild, hihi!
När hon lugnat ner sig så blev jag nog lite småkär i henne, hihi!

Hemma tog vi det lugnt och på eftermiddagen gick vi en liten runda och nu har jag både blivit vidgjord med omtofsning och lite utredning så i all hast åt jag även min mat.

Undrar någon så är det rumpan på mig ni ser för jag gnuggar huvudet i gräset, hihi!

Tuggar mitt "efter-maten" godis.

Ha en skön lördag!
Vi har lagom varmt och inget regn så rätt så perfekt för mig, matte hade gärna haft några grader varmare även om hon inte fryser.

Av Aamor & Tina - 9 juli 2015 17:32

Nu sa jag till matte att hon får skärpa sig och hjälpa mig med min blogg för nu har jag inte varit här på två dygn!

Igår hade vi gäster och roligt var det att de kom. Det var mattes kollega Sara och hennes dotter Moa som hälsade på. Sara har redan semester och nu hade Moa frågat ett tag när de skulle köra och hälsa på mig. När som sa matte och så kom de igår.
Det blev en massa pussar, godis (inte en massa tyvärr, hihi) efter maten, visade Moa hur duktig på att äta jag är, okej efter en del tramsande åt jag, hihi!
Vi var ute och gick en runda men inte så lång för det började regna men Moa höll mig hela tiden, duktig tjej fast hon bara är 1,5 år äldre än vad jag är.
Förutom att gå med mig tycker Moa det är kul att ge mig vatten med min sprejflaska.

Gott!

Idag har det varit ett riktigt trist väder för det har regnat nästan hela dagen och jag har totalvägrat att gå ut. Var ju ute i morse när jag gick till syrran och jag klarade fint av att hålla mig tills matte hämtade mig 9 timmar senare.
Regnade bara pyttelite när vi gick hem så det var okej.

Jag har krupit upp i min säng och tänker sova där tills jag är hungrig eller vaknar av annat, hihi!

Zzzzzzz Zzzzzz!

Matte lär nog bara äta lite strax och sen sätta sig och läsa bok så jag kan sova i lugn och ro.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards