Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under juli 2015

Av Aamor & Tina - 6 juli 2015 18:30

Jisses vad det var varmt igår. Jag bara flämtade så fort jag behövde röra mig och då ska vi inte tala om hur det var när vi var ute.
Första utgången blev ut, pinka och sen in igen och på eftermiddagen satt vi ute i skuggan ett tag men det var för varmt även där. Inte den minsta lilla vindpust kom.
Enda roliga att vara ute var att Ollie ville kela.

Här kliade jag mig och vi skakade bägge av det, Ollie lutade sig mot mig.

Så här gott tycker han det är att kela med mig, hihi! Jag är lite tveksam till tryckandet han gör men det är ändå mysigt.

På kvällen blev det en lite längre runda även om den var kortare än vanligt, var varmt även då ju.

Idag måndag och näst sista veckan matte jobbar innan semestern och det kommer att bli härligt men först 9 morgnar till att gå upp efter klockan.

Inte lika varmt idag för det blåser rätt mycket och det är skönt, hade varit varmt annars.
Matte jobbade länge och när hon sen hämtade mig fick hon fläskpannkaka hos matteföräldrarna.
Tog det sen lugnt på hemvägen och satt ute en stund men det syntes ingen katt.

Vi kommer bara att slöa resten av kvällen, ville inte ha mat inte än i alla fall.

ANNONS
Av Aamor & Tina - 4 juli 2015 19:38

Hade ett himla besvär att väcka matte i morse när jag behövde gå ut. Kändes som om det tog en hel evighet att få upp henne så att hon kunde klä sig och gå ut med mig.
Lite förlåten var hon för klockan var bara halv 5 men är man nödig så är man.
Vi la oss igen när vi kom in och sen hade vi sovmorgon!

Var ute en halvlång runda vid middagstid och vi höll oss mest i skuggan plus att vi satte oss på en bänk i skugga efter halva rundan.
Har med andra ord mest varit flämt från mig för det är inte bara varmt utan även kvavt idag.
Satt ute på baksidan ett tag på eftermiddagen när skuggan kom dit och det var härligt. Snackade med Sandy en Pudel som är himla söt och bara kråmar sig för mig.
Träffade en Husky som heter Maja igårkväll, en kollega till matte passade henne, hennes brors hund och Maja tryckte bort mig för hon tyckte att min matte kunde kela med henne och tydligen var jag ivägen, hihi!

Flämt även i skuggan!

Matte har läst idag, först läste hon klart den bok hon höll på med på sin iPad och sen tog hon tag i en vanlig bok, en hon skulle vänta med till semestern men men.
Hon skrattade rätt som det var för nu har hon läst så många böcker på paddan att hon nästan glömt att man måste vända blad i en riktig bok och inte bara trycka till i kanten, hihi!

Precis varit ute en snabbrunda och sen åt jag min mat som avslutning en skål med mjölk.
Lite bus i soffan sen är bara ett måste, hihi!

Min kudde klarade sig från att hamna på golvet.

Ha en bra kväll!

ANNONS
Av Aamor & Tina - 3 juli 2015 19:09

Matte sa i morse att idag var det sista dagen jag skulle gå till syrran denna vecka och det kändes skönt. Det är okej eller till och med toppen att vara där men jag tycker det är alltför tidigt på morgnarna vi måste iväg men nu är det äntligen fredag och jag kan sova länge två morgnar i alla fall.

Har varit ute på trappavsatsen på framsidan av matteföräldrarnas hus, den är en bit upp så man ser bra och ställer man sig sen på bakbenen och tittar över den låga kanten ser man verkligen bra.
Blev lite för mycket ett tag sa dom för först kom det några hundar som jag sa till och när det sen kom nån med en väska och barnvagn var jag för snabb med tillsägningarna, hihi!
Ups, inte alltid jag kanske tittar så noga, hihi!
Det har varit hur varmt som helst idag och jag har bara gått ut på trappan, vägrade gå ut i gräset eller gå ut med mattefar.

Vi var ute på baksidan på trädäcket när matte kom och hon blev väldigt hjärtligt välkomnad och sen ville jag hem så efter att hon snackat lite gick vi hemåt. Det blev rätt många pauser där det var skugga och sen snabbt genom solen till nästa skugga.
Kollade snabbt om några katter var ute men när matte frågade om jag ville med in hängde jag glatt med men jag gick inte lika snabbt in i lägenheten.

Golvet i trapphuset är svalt och skönt så här låg jag medan matte gick in och tog av sig skor och hängde väskan och först när hon sa att hon tänkte stänga dörren med mig på fel sida kom jag in.
Matte drog igång dammsugaren och sen erbjöd hon mig mat som jag rätt så snabbt åt. Var hungrig för jag åt inget igår.
Har flyttat runt här hemma för att svalka mig och matte sa att de var lite halvslöa på jobbet med för det var varmt men ändå har de gjort mycket och lite till, många vattenpauser blev det dock.

Nu ska vi hålla fredagskväll och bara ta det lugnt, vi går nog en lite längre runda när det svalkar av lite mer.

Av Aamor & Tina - 2 juli 2015 17:47

Vi fick lite bråttom i morse för dels kom vi iväg sent och sen träffade vi på grannen och hunden som hon passar och strax innan vi kommer hem till matteföräldrarna träffade vi på en gammal klasskompis till matte. Matte hann lämna mig och sen stack hon direkt.

Vi har suttit ute på husets framsida och spanat på folk och fä, hihi! En del fä har fått sig några blåsningar av mig men det är inte så populärt men kul, hihi!
Vill ju inte klaga men värmen när den kommer så hastigt tar på krafterna, blir ju ingen tillvänjning då.
Jag och matte hann hem och sen la jag mig på golvet för lite svalka.

Matte satt och åt sin mat medan jag kopplade av.
Ser ni den torra oxelbloms-tjohejsan som matte för krig mot, finns överallt och faller av när vi kommit in.

Nu ska vi slöa resten av kvällen för att orka sista dagen denna vecka och sen är det bara 2 veckor kvar innan jag får ha matte för mig själv största delen av dygnet.

Av Aamor & Tina - 1 juli 2015 18:09

Jag träffade på Alice min Tibetanska Terrier kompis i morse. Hon var inte riktigt lika busig som vanligt o h det var skönt.

Har varit riktigt varmt idag, nästan för varmt för att gå ut, hihi! Vi gick en liten runda med mattefar men sen tyckte jag det räckte.
Har ändå varit ute rätt mycket men hållit mig i skuggan.
När matte kom och hämtade mig satt vi ute på trappan och hon fick skynda sig in för jag var väldigt beredd på att hoppa ner men hon kom snabbt och fick sina pussar.
Fick till och med åka bil hem och det är bara onsdag.
Vi är tyvärr inte lediga imorgon men det stod en annan bil på uppfarten och matte ville hem, hon var trött för hon hade jobbat riktigt hårt idag sa hon.
Lite förvirrad är hon för hon tror att det är torsdag idag! Hon tror att det är för att hon jobbade på två ställen i måndags och då blir det två dagar, hihi! Konstig hjärna hon har, hihi!

Det var varmt även i bilen men matte satte på AC:n så det blev bättre rätt snabbt.
Ville inte ens sitta ute utan ville in direkt, varmt sa jag!
Matte för krig med oxelblommorna som nu blommat klart och faller till marken torra och piggiga. De finns i massor på vår "gård" och ni kan ju gissa hur många jag kommer hem med. Matte var inte beredd på min gnuggning på gräset men när hon såg det hojtade hon och sen var jag full med döda blommor. Fram med borsten för att ta bort de flesta så fort vi kom in och sen dammsugning för att få upp de jag dragit in innan. Matte har lust att utrota dessa träd säger hon.
Jag gick och la mig när matte var klar med dammsugningen.

Vad vill du?

Matte har satt sig nu efter att ha ätit och nu ska hon bara hänga upp tvätten när den är klar sen håller vi kväll.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste kommentarerna

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se