Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 1 mars 2020

Lever!

Av Aamor & Tina - 1 mars 2020 19:16

Vi lever!
Vi upptäckte att det var längesen vi skrev nu men matte har haft så mycket, säger hon.

Vi är lite småsura på matte för nu är vår balkong helt tom på alla vår mysiga platser. De som ska renovera den har börjat i fredags 2 lägenheter bort så antagligen påbörjas vår måndag eller tisdag.
Matte har börjat planera lite hur hon vi ha där ute sen.
Just nu känns det trångt här inne i lägenheten för alla saker, nästan är placerade lite här och där. Trallgolvet står staplat framför bokhyllan och matte gnäller över att det är jobbigt att städa så hon gör bara nödstäd just nu.

Mattemor blir bara sämre och sämre känns det som och i måndags fick matte svar att mattemor blivit beviljat ett boende. Det kommer att bli bättre för henne. Tyvärr kan hon inte äta själv längre, svårt att svälja när hon väl äter, inget är gott och hon klarar inte av att ringa eller svara i telefonen. Larmet på handleden använder hon inte heller, kan antagligen inte.
Kommer att kännas mycket tryggare att hon bor på ett ställe där hjälp finns hela tiden.
Känns jobbigt och tråkigt men mattemor behöver det. Nu får vi se när och var det blir, kommunen har 3 månader att hitta något och tar det längre tid får de nog böta eller något sånt.

Sen har matte haft mycket på jobbet med utbildning och möten. Nu i mars har hon minst 6 utbildningsdagar framför sig.
Så när vi kommer hem slappar hon mest efter att hon lagat mat och ätit.

Vi har träffat en ny kompis en whippet på 4 månade, jag gillade henne men syrran försvann bort så långt kopplet nådde, gör hon alltid med småttingar.
Jag har tuffat till mig lite mot syrran, snor hennes säng lite då och då, den i storarummet. Syrran vet då inte var hon ska lägga sig men hon har minsann inga problem att veta det när HON snor min säng.


Missade inte sängarna, hihi! Låg i syrrans den vänstra men hon stod och glodde på mig så jag tänkte hoppa över i min men valde golvet i stället, ett tag i alla fall.

Ha det bra!

 
 
LuddeSvartnos

LuddeSvartnos

26 april 2020 10:33

Så tråkigt att mattemor blir sämre 😢 Men skönt att hon ska få ett ett annat boende!

Nospussar och styrkekramar från
Ludde och mig

http://LuddeSvartnos

Aamor & Tina

26 april 2020 15:15

Det är väldigt tråkigt och jobbigt att se men tyvärr inget att göra. Det kommer att bli bra när hon får annat boende med mer människor runt hela tiden. Vi kan bara vänta och se när det blir av.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards