Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Aamor & Tina - 20 mars 2011 19:00

Vi gick bort till Affi för att vi skulle leka lite men hon var lite mesig, hihi!

Vi 13-tiden tog matte med oss 2 ut på en promenad och vi mötte mattes kusins man och deras hund Vilda, jag och Vilda blev så glada men Affi gömde sig bakom matte först men sen hälsade även hon.

När vi kom tillbaka till huset trodde matte att vi ville springa i trädgården så hon släppte oss och jag pep iväg men Affi ville bara in, så tråkig hon var, matte och jag kutade runt och roade oss själv och när sen matte skulle ha in mig så blir jag "döv" så matte öppnade dörren och ut kom Affi i full galopp.

Hon hade nog ångrat sig för vi rusade runt ett tag och sen kom vi in frivilligt.

  

När matte och jag gick hem mötte vi Nina och hennes bebis Mio, matte lyfte upp mig så jag fick titta på honom, åh så söt han var, jag ville nosa närmre men fick inte för matte, skulle kunna tänka mig smaka på honom också - ja inte bita utan slicka lite! När matte satte ner mig hörde jag hur han gnydde och då ville jag upp igen.

Åt mat och sen försökte jag bädda i soffan men matte störde mig, suck!


Vill gratulera Sanna som idag har blivit "mamma" till en liten Ragdoll hane, vi vill gärna se bild på honom snart för det lär väl dröja innan vi ser honom live för hon bor och läser i Göteborg!


Jobbedags i morgon igen, attans vad helgen går fort!


Av Aamor & Tina - 20 mars 2011 09:36

I går kväll plockade matte fram mitt badkar och blandade till schampo och balsam!

Suck sa jag och la mig under köksbordet och tänkte inte komma fram mer men det blev ensamt när matte gick in och satte sig framför TVn.

Jag smög in, var på min vakt men när inget hände så ville jag upp i fönstret så matte lyfte upp mig, låg där i ca 30 minuter och när jag sen ville ner var det kört!

Matte tog av min tofs och då visste jag att jag inte slapp undan denna gång heller!

Var nog i ganska stort behov för vattnet blev lite smutsigt, var väl ben och tassar som var värst men nu är jag fin igen och pälsen flyger.


Idag vaknade vi vid 7  men låg kvar och myste i våra sängar, gick upp strax innan 8.

Jag har varit ute på min morgonrunda, såg en hund men matte ville inte låta mig snacka med den, taskigt men jag kunde inget göra.

Stod och tittade på några råkor en bit bort när jag körde ett klick, matte hade såklart den där kameran med, ville ha ett kort på den nybadade killen för jag ville inte ställa upp på bild igår!

  

Hittade en väldigt fin pinne, kanske lite stor för den var nog längre än matte, försökte dra med den men orkade bara i 1 meter sen lät jag den vara!

Nu ska jag vila förmiddag innan vi ska hitta på mer!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards