Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 25 maj 2022

Tiden går!

Av Aamor & Tina - 25 maj 2022 20:14

Slutet av maj redan och shit vad tiden går!
Kom på igår att det var 1 år sen min lilla Affi fick somna, kändes inte som om det var så länge sen.

Ja vad gör jag om dagarna? Jo jag jobbar och sen får resten av tiden bli som den blir. Jag tar det som det kommer men ändå med vissa planerade grejor att göra.
Håller fortfarande på att tömma i huset, går inte fort men det går. Vissa gånger är ju jobbigare än andra.

För någon helg sen städade jag i min bokhylla. Är bokmal ut i fingerspetsarna men fick nu lust att rensa så 7-8 kassar med böcker åkte så nu får alla kvarvarande böcker plats på rätt sätt (stående) i mina 4 bokhylledelar. Kändes bra efteråt.

Varit med grannen i affärer så det har blivit nya gardiner i 3 fönster och ny matta under soffbordet.
Blandar gammalt och nytt, tar hem en del minnen och saker jag vill ha eller kanske vill ha från mitt föräldrahem, kan bli och troligen blir det en rensning här hemma när allt annat är klart.

Gjorde av med fars gamla racercykel nu i veckan. Min kollega övertog den. Cykeln har stått länge men var i gott skick ändå.
Far cyklade mycket när han var ung. Det blev Vätternrundan några gånger, Ringsjön runt ett antal år, en del andra tävlingar och sen 5 mil tur och retur dagligen när han cyklade till jobbet.

Far på en av tävlingsrundorna vet dock inte var.

Hoppas min kollega får lika mycket glädje av cykeln som far haft.

Är så skönt att det börjar värma till sig ute, dock regn till och från idag men det är skönare att vara ute och mer folk rör sig ute.
Nya grannar i huset snart över och de är väldigt trevliga, började prata redan när de var på visning av lägenheten. Kul med människor som snackar med varandra.
Jag är en sån som kan snacka i stort sett med vem som och när som. Ibland när jag säger något i en kassakö eller vid andra tillfällen kan de först titta bara och sen börja själv. Rätt så kul för många tänker nog först va pratar hon med mig vi känner inte varandra men sen är även de igång, även om det bara blir en kort konversation.
Gjorde aldrig sånt förr, var för blyg men nu bryr jag mig inte, är för gammal för det.

Vi har varit på en 2 dagars utbildning för några veckor sen som var väldigt bra. Alla ska gå den men vi 4 på mitt jobb var först ut tillsammans med några andra från ett boende en en annan kollega från DV.
Blivit mycket utbildningar på jobbet för min ena kollega gick handledarutbildning samtidigt, jag gick ut den dec -20.

Ni får alla ha det jättebra!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards