Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 10 april 2013

Av Aamor & Tina - 10 april 2013 17:25

Dagen hos syrran har varit bra!

Jag mötte henne redan innan vi kom fram för mattefar och hon kom gåendes och när hon såg oss ville hon inte följa med in utan ville vänta på oss, såg roligt ut när hon bromsade, hihi!

Vi sågs på trappan in och hon hade bråttom att få in mig så jag eller matte inte skulle ångra oss och gå hem igen!

Har sett ut som att det skulle vara varmt och skönt ute men tyvärr blev man lurad för det blåser kallt och även om solen värmer en del var det inte så varmt.

- 3 grader i morse, när ska kylan släppa!!!!


Matte var sen för hon skulle ett ärende som hon har tänkt göra länge och idag blev det av. Tog inte så lång tid som tur var för hon kom och hämtade mig en halvtimme senare bara.

Vi gick hem och satte oss i lä med solen i ansiktet och bara njöt för där var det riktigt skönt.

Fick syn på vår "vägg i vägg" granne och hunden hon brukar passa så vi hälsade lite och matte och hon snackade en liten stund.

Inne satte matte ner kassen med det hon handlat och nyfiken som jag är var jag tvungen att noga kolla in vad det var i den, kunde ju vara nått till mig för det brukar det vara.

Tyvärr var det inget kul för matte hade köpt sig ett par nya skor, såna där vardagsskor som är bra att promenera i. Hon gillar inte att köpa skor men det var hög tid att nya kom hit nu för de gamla har hon slitit ner så nått mönster syns knappt och vissa ställen på sulorna är helt borta, hihi!

Värsta var att de luktade Hagge, min uppfödares ene hund som snodde skon från matte och lekte med den och saglade ner den, hihi!

Matte sa att hon får skylla sig själv för hon stängde inte grinden riktigt men så har jag aldrig gjort, snott skor alltså. Bara hjält till att dra i snörena och så men aldig tagit en hel sko! Äh han är ung än och slutar nog med det snart!

Jag har ätit min mat också och matte säger att jag ska få min tofs om satt snart så jag får väl se om jag kan hitta nått gömställe, hihi!

 

När jag var så här liten behövdes det inte kammas tofs, hihi!


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards