Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 16 juli 2017

Av Aamor & Tina - 16 juli 2017 17:49

Nu har vi jobbat första veckan efter den första semesterdelen, den gick otroligt fort!
Matte tyckte det var kul att komma tillbaka och hon fick kramar av nästan alla, så pass att hon åkte på en förkylning, bara en lätt en men ändå lite irriterande men det som inte dödar härdar, hihi!
Själv tyckte jag att det var oerhört jobbigt att gå upp på morgnarna och när vi kom hem så sov jag mest. Jobbigt för en liten Aamor att jobba. Mattefar sa att jag mest låg och sov hos dom men det kan vara jobbigt att sova borta, hihi!

Snackat med kompisen Ronja nu ett par gånger under veckan, hon har växt om mig nu. Hon blir så glad när hon får syn på mig att hela hon viftar utan huvudet för det är still och fokuserat på mig.

Vi har mest tagit det lugnt i helgen, matte tvättade i fredags och igår men inte ens dammsugaren har kommit fram, den var framme en dag i veckan så kanske därför den fick bli i skåpet.
Idag var vi borta och hälsade på syrran en stund. Tråkigt väder idag för det har regnat mest. Igår hade vi skönt väder.

Jag har en otroligt trög matte! Hon fattar inte när det är dags att gå och lägga sig och det är dags att lägga sig när JAG tycker. Oftast efter sista rundan men hon har inte förstått det - trög med andra ord!
Igår började jag med att lägga mig längre och längre från soffan där hon satt och läste, drog mig närmre sovrummet alltså men inte fattade hon vinken. Kallade på henne lite smått men till slut fick jag visa henne var sovrummet fanns för jag trodde hon glömt!

Om du går över tröskeln så finns vårt sovrum där inne matte.
Hon säger att jag kan ju själv gå in och lägga mig men det är inget kul och sen så är där ju mörkt. Hjälper inte om hon tänder lampan för jag nattar inte mig själv ändå.

Nu har jag blivit kammad och tillsnofsad så jag ser nått när vi är ute. Försökte övertala matte att hoppa över det men det gick inte, hjälpte inte ens att jag försökte slå rot i golvet när hon lyfte mig, hihi!

Ha en bra vecka!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards