Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 18 april 2010

Så kul & så trött!

Av Aamor & Tina - 18 april 2010 17:58

Matte sa att vi skulle åka bil idag men vi gick på fel håll så jag tvärstannade men då sa hon att vi skulle åka med matteföräldrarnas, aha för då gick vi åt rätt håll!

De hade hyrt en släp som de skulle ta ner tältinredningen i till husvagnen och matte hade lovat att hjälpa till.

Vi körde strax efter 9 på morgonen och jag njöt att matte och jag satt i baksätet.

  

När vi kom ner till husvagen så hjälptes matte och mattefar åt att lasta av alla sakerna, mest mattefar för matte snackade med lite folk också!


rätt som det var kom min första kärlek Molly, hon och hennes husse och matte hade varit och pratat med matteföräldrarna igår men då var där ju ingen hund.

Molly ska vara där hela säsongen i år så jag träffar nog henne många gånger!

  

Hon är några månader äldre än mig och en klippt Shih Tzu!

  

Så här såg hon ut första gången jag såg henne.

En hel del människor kom och skulle hälsa på oss och vi hade mycket att göra med att pussa alla.

Puzzel en  Schappendoes som vi känner kom också in och hälsade på och Affi blev så glad för de blev riktiga kompisar i fjol.

Matte glömde att ta kort på henne men hon luktade gott, hihi!


Matte gick en runda med oss och hittade några stenpelare på en gammal bro som hon tyckte jag skulle posera på, så visst man ställer väl upp.

 

  Under bron är det dammar och jag var väldigt intresserad av att titta ner men matte lät mig inte gå för långt fram så jag såg inte tillräckligt! Nästa gång kanske.


Hemma nu och jag har haft så kul men oj så trött jag är nu!


 
 
Wille

Wille

18 april 2010 18:31

Va söta ni är båda två tycker matte. Fin Posé där Aamor. Din kompis, Molly, är jättesöt, men hon ser ut att ha kort päls just nu. På bilden från förra året var hon lurvigare.
Vad kul att Affi träffade en kpmpis hon känner och kunde leka lite med den.
Svaret på din fråga så :
Tja jag vet inte hur långt framför hon var, men nog kunde hon springa fort allt. Jag gissar att hon bara var ett par meter framför mig.
Nu tror jag nog att det dock inte var det snabbaste. Jag tror hon var snäll och tog lite lugnare takt, för hon kunde nog ha varit flera meter före mig, och ur sikte innan jag enns hunnit komma halvvägs till henne. Men snabba svängar hade hon.

http://willebus.bloggagratis.se

 
Julia

Julia

18 april 2010 19:16

Vilken häftig dag ni har haft, jag förstår att du är trött. Du får mysa med matte ikväll, för imorrn är det måndag igen.

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Hillman

Hillman

19 april 2010 10:50

Visste inte att man kan klippa ned en shitzu, praktiskt om man vistas i sån här skog med mycket mossa. Du må tro att den kan fastna i pälsen och har man lång päls då blir det bara tovisar.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards