Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 31 maj 2011

Av Aamor & Tina - 31 maj 2011 17:40

Fick smått bråttom till matteföräldrarna i morse när matte sa att jag skulle få lov att väcka mattemor, det är kul att hoppa runt i sängen och fnysa henne i ansiktet tills hon vaknar!

Kom in och såg att hon satt vid köksbordet så det smög sig med att få väcka henne!

Vi har varit ute hela dagen på trädäcket eller i vår hage som är ihop med trädäcket. Vi har busat och sovit och ett tag låg vi på bordet och sov och mattefar satt i stolen och sov, vi vaknade alla när mattemor kom ut och då var det dags att busa!

Vi blev nerlyfta från bordet och sen stack vi ut på gräsmattan och jag fick övertaget på min hala syster och fick henne på rygg men vad gör hon då? Jo hon sparkar mig på hakan så jag tappar taget och far upp, hoppar över mig och pang.... så ligger jag på rygg!

  

Inte klokt vad en stackars kille ska behöva stå ut med och tro inte jag kan göra samma manöver för hon är beredd på det!


När matte sen kom så satt vi ute ett tag och då passade jag på att tuffa till mig lite så Affi hamnade på inte mindre än 5 gånger, haha!

Gäller ju att välja sina tillfällen att vara tuff på!


Idag har det varit varmt, jag la mig ner i gräset i skuggan och vägrade gå när vi skulle ut och pinka, vi gör det väldigt ogärna i vår hage visst det händer men sällan.

Tur att det har luftat lite så vi fått lite svalka i alla fall.

Inga katter ute idag men jag mötte Smokie, min Chihuahua kompis men jag var mer intresserad av vagnen hans matte körde för där var en bebis i den, det hörde jag nog!


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards