Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 7 juli 2012

Av Aamor & Tina - 7 juli 2012 17:38

Matte vaknade vid 7-tiden men så la hon sig igen efter att varit uppe en snabbrunda men hon skulle inte sova utan stoppade hörlurarna i öronen för att lyssna på en bok men efter att tag hörde jag att hon inte hörde boken längre, hihi. Var likadant när hon la sig i gårkväll.


Vid 9 gick vi upp och när matte var klädd gick vi ut en runda, blev en halvlång för jag ville kolla in om katterna var vakna. De syntes inte men det var ändå skönt att sitta ute. Varmt men mulet!


Mattefar ringde och frågade om matte ville leka chaufför till honom, han skulle en runda på kyrkogårdarna och sen på ett annat ställe och självklart kunde matte göra det och jag skulle med nått annat kunde hon glömma!

Biltur är ju bara så kul!

Först tog vi turen till mattemors föräldrars grav och sen vidare till mattefars föräldrars och til sist de sista ärendet.

Vi körde flera mil och jag njöt hela tiden. Affi var också med för hon ska ju vara där hennes husse är, hihi!


Vi är hemma nu, varit det ett ta. Först satt vi ute men inga katter syntes nu heller så vi gick in. Jag har ätit, lite mer än en halv portion för sen var jag mätt!

Tänker sova en stund nu så jag orkar gå ut en sväng till senare och sitta ute länge. Jag hoppas få se den lille katten mitt emot, Simba.

Han hade smitit ut igår (tror vi). Han for upp i ett träd här på gården och när han satt i klykan där stammen tar slut visste han inte hur han skulle ta sig ner så matte hjälpte honom och sn släppte hon in honom på balkongen men troligen var han lika fort ute igen. Han är en riktig buse men man ser att de andra katterna tar hand m honom när han är ute.


Det har regnat här nästan hela dagen, mest när vi var ute och körde. Solen vill igenom molntäcket men den lyckas inte riktigt, kanske i morgon!

 

Från förra året!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards