Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 17 januari 2013

Av Aamor & Tina - 17 januari 2013 17:56

I morse var det "bara" -8,5 men kallt som tusan ändå.

Jag upptäckte is på cykelbanan, när jag skulle springa och tog fart försvann mina bakben och rumpan fick markkänning, matte kunde inte låta bli att skratta och jag tittade förnärmat på henne!


Min söta lilla storasyster tror nog att hon är min mamma!

Syrran ville ut vid 10.30 så mattefar släppte ut henne i vår hage, jag behövde inte så jag tänkte vänta uppe på trädäcket med mattefar men det var inte nån bra idé tyckte Affi för när hon pinkat längst upp i ena hörnan hämtade hon mig ganska omilt och jag fick allt gå dit och pinka över hennes och sen sprang hon dit och kollade om jag gjort vad jag skulle!

Fick sen en puss av henne och sen kutade vi rundor där ute.

Alltid när jag gnuggar nosen i mattan kommer hon som ett skott för att kolla vad jag gör, även om hon ligger och sover i soffan måste hon göra det.

Bäddar jag i soffan säger hon till mig att så får man inte göra och gör jag inte som hon säger sladdrar hon för matteföräldrarna.

Hon är inte min mamma även om hon tror det, min lilla söta mamma bor ju hos min uppfödare och sen är det matte som bestämmer över mig om jag inte själv vet hur jag vill ha det, syrran är min syrra även om hon tror annat, hihi!


Matte var sen idag för hon och mattefar var och shoppade men vi har varit hemma nu i ca 1 timme, jag har ätit och alla kulor utom tre åkte ner, bra va!


Träffade två av kattvännerna idag, Simba och Basti var ute och när matte kallade kom Simba fram men han bara nosade snabbt på min svans men det är bättre än inget!

 

Gammal bild på mig och syrran, här busar vi eller så har jag gjort nått hon inte godkänt, hihi!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards