Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 25 augusti 2013

Av Aamor & Tina - 25 augusti 2013 16:17

Blev en liten sovmorgon för mig men matte var vaken rätt tidigt men som tur var stannade hon kvar i sängen.

Var ute vid 9.30 när matte gjort alla sina morgonsysslor, hon hann äta idag också innan utgången - egentligen hinner hon alltid göra det om det inte är riktigt akut men hon tycker oftast att det smakar bäst efter en stunds vakenhet, hihi i alla fall när vi är lediga!

Träffade på Peggy ute och hon är sig själv igen förutom att hon springer iväg när halvstora barn kommer.


Inne igen fick matte för sig att tvättmaskinen behövde ha lite "mat" så det fick den men sen hamnade hon på soffan med en bok och efter 20 sidor ca så hamnade boken på magen och matte sov, hihi!

När jag hörde det somnade jag också riktigt ordentligt.


Mattes insektsbett som hon tror en broms är skyldig till har blivit större under natten men det kliar inte lika mycket idag, efter en allergitablett har det gått ner i svullnad och är inte lika rött men hon sa att det har kliat i natt.


Jag har precis varit ute och tittat lite efter katterna, självklart pinkade jag först och jag har fått kela med Peggy, Ollie och sen kom snackebroren Igor, han snackar från det att matte säger "Hej Igor" ända tills han går vidare, matte tycker att han är så söt och att det låter så gulligt!

Jag hamnade på trimbordet när vi kommit in och min tofs blev omsatt och lite extra borstning blev gjort, hade några tovor som jag var extra rädd om igår men nu är de historia.

Matte började fixa mat till sig själv och då sa jag att jag också var hungrig så hon fick blanda till min mat innan hon började med sig.

Fick en tuggpinne med torkad kyckling runt om efter maten och det är så gott, tänker sova och låta magen smälta maten i lugn och ro nu en stund.

Matte kanske lägger sig på soffan för att läsa vidare men jag hoppas hon inte somnar igen för då lär hon nog inte sova i natt, hihi!

Tror att det är allergitabletten hon tagit som gör henne trött idag, hon tar aldrig såna annars och hon köpte dom för hon blev så myggbiten i början av sommaren och det kliade jättemycket och blev stora knutor men hon tog aldrig nån tablett ändå.


Strålande väder idag med vita molntussar på himlen och rätt så varmt och vi har som sagt ändå mest slappat - är ju söndag och man kan behöva vila upp sig inför en hel arbetsvecka.

 

Jag är hungrig! (gammal bild)


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards