Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 28 juli 2014

Hjälpreda!

Av Aamor & Tina - 28 juli 2014 17:24

I dag har det inte varit lika soligt som innan men ändå varmt som tusan, kvavt och tungt och matte har svettats och jag har flåsat.

Matte sa att vi hade 33.6 grader i skuggan, visade vår termometer - puh!


Blev en väldigt kort runda i morse men det berodde inte på att det var varmt utan nått annat som drog mig tillbaka, hihi!

För så fort vi kom ut prassalar det i buskarna vid vår ingång och ut kommer Ollie, han ser helt yrvaken ut och väldigt kelsjuk. Det blev ett snabbkel för sen behövde jag göra mitt, matte sa det i alla fall, hihi!

Hittade ett träd och lyfte på benet - länge och sen in igen och snacka om att jag hade tur för Ollie satt och väntade på mig.

Vi satte oss ner på gräsmattan i skuggan och kelade, Ollie hoppade upp på mattes axlar och kelade kind mot kind, han ville ha en puss också men då sa matte att hon bara pussar mig, hihi!


Inne började matte med att städa lite, torkade golvet i TV-rummet, sovrummet och på toa men sen fick hon nog för svetten rann hela tiden.

När hon höll på gick jag och la mig på ett tryggt ställe och sen gjorde hon mig sällskap med sin bok.

Boken tog slut och matte fick för sig att det var dags att renbädda sängen och vända madrassen.

Jag var hennes hjälpreda för jag hoppade upp i sängen och visade henne hur hon skulle snurra madrassen, hihi. Blev hur bra som helst, hihi!

Sängkladerna åkte i tvätten och när hon sen skulle hänga upp dom la jag mig på torkställningens ena "ben/stötta/böj" så att den inte skulle tippa över, bra med hjälpreda!


Berättade för matte att jag behövde gå ut så det gjorde vi, ville gå lite längre än i morse så vi gick ungefär runt kvarteret, han nog stämma men jisses så varmt det var, vi stannade och pausade i skuggan på ett ställe och hemma igen ville jag inte ens sitta ute. Det är inte skönt alls när det inte ens är svalare i skuggan.

Matte hoppade in i duschen när vi kom in och jag la mig framför fläkten en stund och sen la sig matte i sängen och läste lite i en "ny" bok.

Enligt henne var det någon som snarkade på golvet - hjälp undrar om vi har spöken, hihi!

 

(från innan  denna månad)

 
 
julia

julia

28 juli 2014 18:33

Mysigt med en kelig Ollie på första rundan. Kul att han väntade på er :)
Det är jättevarmt här med. Nu längtar många efter lite svalka. Vi hade en kort besök av Åskar idag med, men det blev bara några muller å pyttelite regn. Det är lika varmt som innan. Bläää...

Ha en mysig tisdagskväll!

Kram å pussar på söta nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

28 juli 2014 18:36

Ollie väntar ofta i buskarna på oss numera, det är kul!
Lite svalka hade gjort susen men vi får väl se!
Ingen åska här men sååååå kvavt och varmt!

 
Laika

Laika

28 juli 2014 19:48

Ja, pust det är så varmt. Fast värmen har vi egentligen ingenting emot, det jobbiga är att det är så kvavt ute, åskan hänger i luften men idag kommer det ingen åska alls. Man blir klibbig bara man går några meter. Kul att Ollie kommer och säger god morgon så där :)
Du är nog den bästa hjälpredan matten kan ha, hihi.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

28 juli 2014 19:56

Nu skräller åskan här, vi var ute och matte fick tvinga in mig för hon sa att det blixtrade och knallade samtidigt plus att det slog lock för hennes öron.
Nu regnar det också.
Matte kan inte få en bättre, hihi!

 
Dui och Deco

Dui och Deco

28 juli 2014 20:57

Mysigt med kattmys sådär på morgonen! Läskigt om det spökar hos er! Nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

28 juli 2014 21:12

Äh spökar det så ska jag snacka snällt med det, hihi! Matte påstår att det var jag men jag hörde inget så då kan det inte vara så ju ;-)
Kattmys är alltid uppskattat!

 
Melody

Melody

29 juli 2014 07:39

Här blir det dåligt med promenader, vill helst inte gå alls, utan för mig räcker det med att jaga Shakira några varv i trädgården. Måste säga att hon är lite slöare nu när det är varmt, jag behöver inte hålla fast henne i svansen för att hänga med.
Tycker nog din matte är väldigt aktiv i värmen, tur hon har dig som hjälpreda!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

29 juli 2014 09:43

Det är bara korta snabba ryck hon får för den mesta tiden gör hon inte så mycket, hihi!
Det gäller att ta det lugnt och inte gå för långt för det är verkligen varmt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards