Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 4 januari 2015

Sol!

Av Aamor & Tina - 4 januari 2015 16:37

Igår hälsade vi på hos syrran en stund och när vi sen kom hem var matte lite trött och lite knasig i sin mage så vi slöade hela kvällen. Matte lyssnade på bok och stickade medan jag gjorde det jag är absolut bäst på - sova, hihi!
Det hon stickade är klart nu och ihopsatt, blev en "påse" till hennes iPad. Hon har ett fodral att ha den i men hon tycker det blir så tungt att hålla i så hon har haft den "lös" nu men vill ha nått skydd när den bara ligger.

Jag väckte matte redan 07.15 för jag behövde gå ut, med en del knorrande och gäspande kom matte upp, hon kunde inte somna igår och klockan var över 03 innan hon somnade, jag fick snabbt gjort både ettan och tvåan men ville gå längre men det var inte matte alls intresserad av för hon skulle sova igen sa hon men hon lovade att vi skulle gå en lång runda nästa gång.
Vi somnade igen när vi kom in, matte låg först och lyssnade lite på bok och sen vaknade matte jättesent ja jag också så jag ska inte säga nått men klockan var 11.25 Herrejisses sa matte när hon såg vad klockan var och vi som skulle vända rätt på dygnet igen - går ju jättebra matte, hihi!

Fick i alla fall som jag blivit lovad när hon ätit "frukost". Vi gick först upp till idrottshallen och satte oss där en stund men sen gick vi vidare.
Jag fick välja nästan hela rundan och vi var ute och gick i över en timme och snabbt gick vi så vi kom långt.
Jag har sovit sen vi kom hem, hihi!

Jag träffade på en liten Bichon Havanaise kille. Han var väldigt försiktig och brukade inte komma fram till andra hundar men han kom fram till mig efter ett tag. Han ville till och med leka lite.
Hans matte blev helt förälskad i min päls för hans var klippt, de tyckte det var jobbigt att ha pälsen lång men han var jättesöt.
Jag pussade hans matte när hon satte sig på huk och sen kände hon lite mer i min päls. Matte kallade mig sen fjäskis, hihi!

Nu ska vi göra lite av varje, matte ska nog äta och jag också när jag blir hungrig och sen lär vi nog inte göra så mycket för jag måste vila för jag får nog väldigt kuligt besök i morgon och då måste jag samla krafter till det.

Ingen nytagen bild men den kan ju passa på oss två sömntutor, hihi!

 
 
Melody

Melody

4 januari 2015 17:12

Nog kan man förstå att ni sov så länge om din matte låg vaken till kl 3!
I kväll får du nog säga till henne på skarpen att hon ska lägga sig i tid och inte läsa eller lyssna på bok, utan försöka somna tidigt. Snart är det vardag igen, så du får nog börja med att skola in henne i rätt sovtider.
Visst var det härligt med en solig söndag! Jag är lite avundsjuk på att hundkompisar du har. I den här staden finns det gott om hundar, men det är aldrig någon som vill hälsa. Deras matt eller husse kliver oftast åt sidan och när vi passerar skäller hundarna ilsket på oss!
Ha ett gott slut på söndagen!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

4 januari 2015 17:56

Vad tråkiga de andra hundarna är. Här skäller jag först och sen börjar matte snacka så vi har en väletablerad metod, hihi fast matte gillar inte att jag skäller.
Jag ska säga till henne på skarpen att det är dags att sova på rätt tid nu.

 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

4 januari 2015 17:52

Hallå, Rufsentuss!
Det är nog bäst att titta efter noga för att se var du börjar nånstans. Vi gissar på att du har svansen närmast *fniss*, så vi pussar nog i andra änden. Hoppas att det var rätt!
Matte får sova precis hur länge hon vill i några dagar till!
Men lite bra är det om hon vänder dagen på rätt köl tills hon börjar att jobba igen ;-)

Kram å pussar på nosen *hoppas vi*

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

4 januari 2015 17:59

Du har rätt, nosen är längst bort, jag kan ju inte ha egen nos i rumpan på matte, livsfarligt, hihi!
Hon ska försöka men hon säger att hon jobbar ju bara 3 dagar så nog fixar hon det ändå.

 
Dui och Deco

Dui och Deco

4 januari 2015 18:12

Men visst är det lite skönt ändå när man kan göra som man vill med tider! Mysig träff ni hade ute! Nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

4 januari 2015 18:24

En av fördelarna att vara ledig att man kan göra som man vill, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards