Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 13 juni 2015

Av Aamor & Tina - 13 juni 2015 17:44

Igår hämtade inte matte mig efter jobb utan inte förrän senare på kvällen. Hon och mattefar var på studentfest hos mattes kusins son.
Tur mattemor stannade hemma hos oss.
Matte ringde och sa att hon skulle köra hemifrån så mattefar kunde gå ut och då sa mattemor att jag hade skadat mig på nått för det blödde innan men inget blod syntes just då.
Matte frågade om jag var som vanligt och det var jag så hon valde att inte komma in om trots allt för att jag inte skulle "gråta" när hon gav sig iväg igen. Var lite eller rätt jobbigt för henne och hon tänkte på mig under kvällen.
Så fort de kom tillbaka tog hon upp mig och kollade överallt, frågade mig "var är din skada Aamor?".
Hon såg inget och jag blev irriterad på henne när hon klämde och kände överallt från mun-rumpa och uppifrån och ner, hon kunde själv lätt fått en skada!
Det visade sig att det var inte jag som skadat mig utan syrran, en klo som fått sig en törn eller nått, jag hade bara råkat lägga mig i blodet och samtidigt "städade" jag upp det.
Synd om syrran men skönt att det inte var jag denna gång. Matteföräldrarna håller koll på henne.

Idag har vi haft det varmt och skönt i skuggan i alla fall. Vi gick en hyfsat lång runda på förmiddagen och sen en snabbrunda innan matte skulle se bröllopet på TV.
Matte körde några varv med dammsugaren och satte igång tvättmaskinen när vi kom hem på förmiddagen och själv tog jag flykten till balkongen. Gäller att hålla sig ur vägen när hon sätter igång, hihi!

Bild matte tog på mig i torsdags för efter kvällsrundan hamnade jag på trimbordet för jag var för ruffsig tyckte hon. Här berättar jag efteråt att jag är törstig!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards