Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 26 juni 2016

Åska!

Av Aamor & Tina - 26 juni 2016 12:42

Det har varit en vecka med blandat väder men mest har det varit varmt, riktigt varm vissa dagar.

Matte var sen med att hämta mig i onsdags och när hon kom så hade hon en kasse med sig men tyvärr inget till mig utan hon hade äntligen varit och köpt sig ett par nya gympaskor.
Sen luktade hon konstigt i munnen men hon förklarade att hon varit hos tandläkaren och han hade putsat och lackat, inga hål så hon var glad.

Matte har jobbat på ett annat ställe två dagar denna vecka för de behövde nån som kunde hoppa in där och det kunde matte, hennes vanliga ställe fick vikarie för henne istället.
På torsdagen kom hennes ena kollega och några av killarna ut och hälsade på, de var nästan i närheten så de passade på.
Matte är ju på ett och samma ställe alla dagarna nu, innan var hon på två olika och i poolen två dagar så när det behövs så "möbleras" det om bland personalen och det är kul säger hon att se annat även om "hemma" är bäst.

Matte gjorde en matjessilltårta till Midsommar och den tog slut, ingen åt något av det andra vanliga, hihi! Jag åt ingen tårta kan jag ju säga så jag bidrog inte till att den blev uppäten, hihi!


Det har varit en hel del åska hos oss. Började i torsdagskväll men att hela himlen lystes upp, nästan konstant upplyst var den, knallade inte jättemycket då men sen på morgonen vid halv fyra vaknade matte av en jätteknall och hon vaknar inte så lätt när hon sover, jo när jag slickar tassen förstås, hihi!
Sen hade vi en varm Midsommar för att sen få åska igen sent på kvällen.
Åskade på morgonen midsommardag och sen kom det in lite åska igen på kvällen.
Var riktigt varmt även igår. Idag är det svalare och det känns nästan skönt.
Jag flåsar rätt mycket när det är för varmt men ligger det sen åska i luften blir det värre.
Som tur är är jag ju inte rädd för åskan.

Idag passade vi på att gå en långrunda och när vi kom hem skulle matte droppa mina ögon och då får hon syn på en äcklig parasit som sitter över mitt vänstra öga.
Jag får allt sitta still upplyser matte mig om medan hon plockar bort otäckingen. Satt väl inte helt still men hon sa att jag var duktig och hon fick ut hela.
Påtalade sen att eftersom jag var så duktig så var jag förtjänt av en belöning i form av ett tuggben med torkad kyckling. Efter lite övertalning höll matte med, hihi!

Snälla! Titta mig djupt i ögonen så kan du inte motstå, jag var ju sååååå duktig, hihi!

Nu har vi tre veckor till innan semestern, mattes ena kollega han gick redan i torsdags och den andre han går om två veckor. Äh det kommer att gå fort!

Ha en bra vecka!

 
 
Laika

Laika

28 juni 2016 19:12

Jag hade nog inte heller ätit den tårtan en matte hade gärna gjort det hälsar hon :)
Vi hade så kvavt väder men åskan kom aldrig till oss, regnet kom däremot men inte på midsommar, då hade vi det fint.
Tre veckor kommer gå så fort och sen får ni njuta i massor :)
Nospussar

http://laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

28 juni 2016 19:34

Åskan hjälpte till lite med det kvava tack och lov.
Det värsta är ju att dessa veckor kommer att gå fort men samtidigt kommer de fyra semesterveckorna också att springa iväg men nu ska vi vara optimistiska säger matte, äh jag är bara realist, hihi!
Ska bli skönt att vara ledig, jag behöver sova längre om morgnarna, vill inte vakna som det är nu.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards