Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 5 februari 2017

Två!

Av Aamor & Tina - 5 februari 2017 11:16

I veckan har vi haft besök av mattefars bror och fru, de kom när jag var hos syrran och vi blev glada när de dök upp.
De hade fyra semlor med sig och när matte sen kom så sa hennes faster "oj nu får du ingen egen men vi delar", lugnt sa matte ät du hela för jag gillar inte det ändå. Hon äter helst inte kardemumma och mandelmassa så då är ju inte semlor nått för henne.

Min vecka har gått fort och mattes vecka har gått superfort. Hon säger att det är måndag, onsdag och sen fredag och dagarna i mellan bara försvinner. Hon trivs på jobbet med andra ord.

Nu är snart helgen slut!
I fredags kom bohem och matte startade tvättmaskinen, jobbekläderna åkte i den och sen drog hon fram dammsugaren, skönt så var det gjort tyckte jag.

Igår hämtade vi Affi för hon skulle vara hos oss, matte skulle frisera henne och klippa klorna. Hon var här ända till kvällen då vi gick hem med henne.
Under dagen gick vi en kort runda och sen en långrunda.
Här inne var hon som en plåsterlapp på mig.

Bilden blev mörk men det är Affi från vänster och sen jag. Matte reste sig för att tända i taket för hon tyckte vi var så gulliga när vi låg ihop men då reste sig Affi.

Jag är van vid mattes hoppande så jag tog det med ro, hihi!

Idag har vi varit borta hos Affi och rastat henne och vi, jag och Affi blev nog lika glada när vi lämnade in henne hos matteföräldrarna igen, hihi!
När vi kom hem startade matte tvättmaskinen igen och sen drog hon fram dammsugaren igen!
Två gånger på en helg, skärpning nu matte!
Tydligen hade vi två ludna typer grusat mer golvet lite för mycket och plus att några klobitar från Affi hade skjutits iväg. Nu är det lugnt igen, tvättmaskinen är igång än men den är okej.

Ha en underbar vecka!


Vi läste hos vår vän Laika att hon vandrat över regnbågsbton, vi kommer att sakna dig enormt mycket och vi skickar massor av kärlek till dina människor. Vi beklagar och är så ledsna!

 
 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

5 februari 2017 17:54

Visst är det tragiskt att lilla Laika inte finns längre, men hon hade ett lååång och underbar liv. Nu charmar hon alla bortom Regnbågsbron 🌈!!!
Ni är jättesöta i en hög, Affi och du!

🐶 Kram å puss på söta nosen 😻

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

5 februari 2017 18:05

Jo hon hade det jättebra och det är jobbigt för de som älskade henne när hon nu inte finns mer.
Vi är supersöta men shit vad dryg hon är när hon håller stenkoll på sin lillebror men jag älskar henne ändå, mer om hon håller avstånd ;-)

 
Laikas matte

Laikas matte

7 februari 2017 16:10

Tack för de fina orden, vi kommer bära med oss Laika för alltid, vår lilla prinsessa med så mycket egen vilja. Sorgen är stor och många gånger kommer gråten men vi försöker även minnas den glädje hon gav oss, vi har så många fina och roliga minnen att skratta åt.

Underbart med en syrra som plåster, hihi. Fast kanske bara så länge man själv tycker det är roligt. Söta är ni verkligen båda två hur som helst :)

Pussar på nosen från Laikas matte

http://laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

7 februari 2017 18:06

Min matte säger:
Man bär med sig all glädje, kärlek, minnen mm hela livet från att ha levt tillsammans med en kär familjemedlem och i början är sorgen så "rå" och det är jobbigt. Hjärtan brister och livet blir inte detsamma.
En liten tjej med stort gott hjärta har vandrat vidare men som sagt minnen finns kvar.

Syrran min är verkligen ett plåster ibland och jag som gillar space tycker det är himla drygt när hon blir för mycket.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards