Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 11 september 2011

190!

Av Aamor & Tina - 11 september 2011 17:53

Vi sov till 8 i morse men matte låg kvar i 1/2 timme och läste lite.

Tog en kort morgonrunda och sen gick vi in igen och matte fixade lite smått.

Vid middagstid gick vi bort till syrran, hon satt som vanligt och tittade i fönstret efter sin lillebror och när hon får syn på mig ska hon ner så hon kan möta mig i dörren och starta bus direkt.

Matte och mattemor har beställt saker från Foderbilen, bla schampo och balsam i stora flaskor, 3,8 liter var! Hur ofta tror de att vi tänker bada!


Rätt som det var började det åska och det mulrade konstant men vi brydde oss inte om det, Affi låg i fönstret och jag låg i hennes kökssäng. Det regnade också ett litet tag men som det kom, det flöt utanför på vägen.

När sen solen tittade fram så gick jag, syrran och matte ut på en runda och det var lite översvämningar här och där när brunnarna inte var rensade, matte rensade en och vattnet försvann.

Matte skrämde också två killar som var inte och slog på maskinerna där de håller på att bygga upp den nya idrottshallen, de får ju inte vara där.

Matte fick väldig hosta och högt hostade hon så killarna hörde henne och då gömde de sig men hon gick fram till staketet och bara glodde dit de var och till sist la de benen på ryggen, matte behövde inte säga nått men glo ilsket kan hon, hihi!

Tur att de ändå var en bit ifrån annars hade de sett blicken, de kan ju skada sig där inne också men det tänkte de väl inte på!


Lite senare så gick matte ut med oss i trädgården och som vi sprang, det gick i 190!

Först jagade Affi mig och sen pausade vi en stund och sen jagade jag henne men rätt som det var behövde jag göra nr 2 så det blev en extra paus där, hihi!

Vi var helt slut när vi kom in och tömde nästan hela vattenskålen!

Gammal bild men det gick undan även här!


Matte har kammat och borstat mig och jag tyckte att det räckte efter ett tag men hon bara fortsatte och fortsatte och jag trodde aldrig att hon skulle bli klar och inte tusan hjälpte det när jag blev ilsk på henne för då blev hon också det men värst var när hon skulle reda upp tovor på frambenen och i "armhålorna", jag trodde jag skulle dö!

Nu vill hon att jag ska äta men det kan hon bara glömma! 

 
 
Ingen bild

Eva

11 september 2011 18:42

Mjau Aamor!
Ja, då har matte blivit ilsk 2 ggr. idag. Först på ungarna som inte förstår vad de håller på med,dom FÅR ju inte vara där De kan ju skada andras egendom o sig själv om det går galet.
Och sen på dig,som ett trilsket barn som inte ska äta.Har hon fjäskat för dig ;)
Allt OK här, ha det gott båda två!

Mjauu... Snutte O Ruffa

Aamor & Tina

11 september 2011 19:40

Nä hon har inte ens försökt fjäska och hon ignorerar mig totalt när jag ber snällt om godis istället!

 
Julia

Julia

11 september 2011 19:34

Bra att matte glodde argt på grabbarna, de kan ju göra sig illa på en byggarbetsplats!
Du är säkert killig i armhålorna, precis som vi 2 benta *fniss*. Jag undrar hur länge matte skulle stå ut om nån "borstade" henne där *fnissar högt*

=^.^=

Kram och nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

11 september 2011 19:39

Matte är inte kittlig så hon hade nog stått ut längre men jag vill hemskt gärna bestämma vad, när och hur hon ska kamma mig och det vill matte också så det krockar lite då och då!

 
Edith

Edith

12 september 2011 09:58

Visst är det bra med en matte som kan spänna ögonen i busungar, men det är lite läskigt när man själv blir utsatt för samma sak, eller hur. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

12 september 2011 17:23

Jo, den blicken vill man inte ha på sig själv, huh!

 
Frasse

Frasse

12 september 2011 13:44

Så spinnande att Åskar kom på besök. Och att du vågade dig ut trots allt vatten, det vete katten om jag hade vågat ge mig in på...
Bra jobbat av matte, ilskna blickar kan vara bra att ta till ibland, och det var ju för killarnas eget bästa.
Delar fullkomligt dina känslor inför kammandet och borstande. Jag gillar inte alls att bli kammad. Det går bra en liten stund men sedan blir jag plötsligt jamarirriterad!
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

12 september 2011 17:22

Jag är modig vet du, hihi! Har aldrig varit rädd för varken åska eller smällare, än så länge i alla fall!
Det värsta är att matte blir irriterad när jag blir det och då är det kört - för mig! Fast jag ska inte klaga för hon blir lika snabbt go´igen!

 
Hillman

Hillman

13 september 2011 14:23

Klart att du och syrran kan springa fort tillminstingen i 190 knyck, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

13 september 2011 18:07

Matte säger att det verkar vara den hastigheten när vi susar runt hennes ben!
Gäller att hon står still annars fäller vi henne!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards