Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 30 augusti 2011

Av Aamor & Tina - 30 augusti 2011 17:27

Hur trött var jag inte i morse, vill knappt tänka på det men upp kom jag och iväg också även om det var trögt.

Syrran satt och väntade vid ytterdörren men en välkomst puss och sen så fort matte satt sig ner så börjar vi tigga morgongottet, ja mest jag måste jag erkänna.

Blir 1-2 bitar och har jag tur att syrran spottar ut sin bit så är jag kvick och tar hand om den för den kan inte ligga på mattan och skräpa ner!


Låg och sov då jag vaknade av att matteföräldrarna fråga varandra om det åskade och sen att de skrattade, jag satte mig upp och lyssnade men hörde inget men då sa dom att det slutat.

Är det åska eller inte?

Nu visade det sig att de hade roligt på min bekostnad för tydligen låg jag och snarkade ljudligt. 

Hörde inte jag alltså har det inte varit så!

Om det nu hördes ett litet ljud så kanske det inte är så konstigt när jag ligger och vrider huvudet på motsatt håll mot vad kroppen är men snarka högt nä inte jag inte!


Låg vid altandörren och väntade på matte men hon dröjde och dröjde men när jag vänder mig om så sitter hon på golvet och klappar syrran!

Hon hade smygit in så jag hade missat henne. Hade hon suttit där länge? Som tur var hade hon inte gjort det utan precis kommit!


Fick höra av en kvinna att jag är väldigt fin och urgullig, man blir ju lite mallig då.

Hon kom fram till matte och frågade vilken ras jag är och när matte svarade Shih Tzu så sa hon till sin man "haha, det sa jag ju! Han är inte klippt och du har bara sett kortklippta." De ville skaffa hund och fastnat för min ras.

Inte så konstigt för min ras är underbar, det säger matte! Spännande att se om de skaffar nån.


Jag har fått snacka med katten Baby på nära håll, han är rätt så snabb att gå undan annars men matte bjöd honom på lite av mitt godis som hon handlat men det gjorde inget att han fick lite för jag fick nosa på honom och det var värt mer!

Har ätit och ska strax vila mig lite och matte har hotat informerat mig om att tofsen ska sättas om och an tova på svansen ska redas ut senare. Mycket senare hoppas jag!


Så tråkigt väder det varit och är, regn, lite sol och så regn igen, hållt på så hela dagen och man vet ju aldrig när det är läge att ta sig ut och kommer man ut fel så kan det bli så här!

 

Genomblöt! Fast vi har klarat oss idag men långrundor är inte att tänka på för då hinner man bli genomblöt flera gånger!



Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards