Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 15 augusti 2012

Av Aamor & Tina - 15 augusti 2012 19:43

Mattes morgon började redan 8.30 i morse men det var endast för att hon vaknade av sig själv, bra va!


Lite senare fick matte ett SMS av sin kusin att hade vi inget annat för oss kunde vi komma ut till dom så strax innan 11 gav vi oss iväg!

Matte skulle sätta på mig mitt bälte men jag hade inga ben, de var puts väck så jag kunde inte stå upp medan hon tog på det! Visst är det märkligt?

Märkligast var att de kom tillbaka när väl bältet hade kommit på, hihi!

 

Som ni ser vann matte men vi ska ju hem också och då ska jag nog vinna och slippa bältet, hihi!


Då vi kom fram efter ovanligt lång tid, matte hamnade bakom 2 lastbilar och en bred traktor så vi fick ligga bak nästan halva vägen, suck så kollade jag mig noga omkring för de har ju katt men då sa matte att deras katt blivit sjuk innan i år och fått somna in, det hade jag glömt men jag kunde lukta att hennes doft fanns kvar.

Letade även efter Daniel, kusin Ulrikas man men han var inte heller någonstans, dålig stil när jag kommer och hälsar på.

Fick nöja mig med matte och kusinen så länge, hihi!

Matte fick se lite kort och några videosnuttar på något som vi kommer att berätta om framöver men inte än och då hörde jag Daniels röst men såg honom inte, suck igen!


Han är dock rätt vettig den där Daniel för när det var fikadags kom han in, hade varit i verkstaden men han ville inte klappa mig direkt så jag blev lite stött men han sa att han var tvungen att tvätta sina skitiga händer först så det var okej men sen trodde han att han skulle kunna stänga in sig i ett annat rum för att byta om men se jag var snabb som blixten och hängde med honom, hihi!

Tyvärr gav han sig iväg senare för han skulle hjälpa sina föräldrar med nått så än en gång fick jag nöja mig med damerna, hihi!

Var helt slut när vi körde hem vid 17.30 så jag somnade i bilen men först försökte jag vinna bälteskampen men jag förlorade än en gång!


Peggy kom och mötte oss i garaget när vi satte in bilen och slog följe med oss halvägs hem, hon väntar nog på sin matte om hon inte är hemma.

Har ätit min mat, även idag var sorteringsmaskinen väloljad så några bitar torrfoder föll ur munnen medan mattes egen torkade kycklingfilé stannade kvar utan problen trots mycket mindra bitar, hihi!

Jordens dragningskraft är nog större på torrfodret så det är därför, hihi!


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards