Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 23 mars 2013

Av Aamor & Tina - 23 mars 2013 19:03

Så härligt att vi slapp att vakna till klockan idag även om matte ändå vaknade 06 men hon gick ju inte upp utan satte igång en bok i öronen och så låg hon och slumrade, slälv somnade jag om efter att hon skramlat med lurarna.

Vi 8 gick vi ut på dagens första runda och det var rätt så kyligt, vid 07 var det -9 grader.

Precis innan vi nådde vårt hus kom Peggy springandes mot mig och sa godmorgon med lite kel för att sen springa ner till parkeringen där hon älskar att hålla till, hon sitter antingen inne i buskarna eller precis där parkeringen börjar och spanar på bilar och människor.

Inne åt matte sin frukost och sen slängde hon min nattsäng i tvättmaskinen, själv hoppade jag upp på min plats i soffan och sov en stund.


Matte snackade med min uppfödare för de skulle egentligen på utställning i morgon med hennes ene hund men vägarna är så hala och igensnöade där de bor att de struntar i det, livet är värt mer än en utställning och det kommer ju fler.

Jag försökte göra mig hörd när de snackade men det var lönlöst så jag la mig och och sov istället, hihi!


Jag och matte har slappat i soffan också, det måste man ju göra när det är helg eller vid varje tillfälle man kan, hihi!

Matte lyssnade på en bok och jag lyssnade på mina drömmar!

Tog matte på en långrunda, jag ville gå längre men då sa matte att hon fortfarande inte kan gå de riktigt långa rundorna för ryggen är inte okej än.

Matte lagade mat när vi kom hem, hon stekte fläskfilé och hade kokt ris till och jag fick små bitar på mitt torrfoder och det var gott gott, till och med så gott gott att jag hämtade en leksak och ville leka med matte, hihi!

Det gör jag när jag är riktigt mätt och nöjd, en pipleksak i munnen som jag piper med och samtidigt svarar jag den, matte säger att det är en helt annan lek än när jag leker annars och hon säger att det ser roligt ut!


Nu ska vi hålla kväll och troligen är det inget kul på TV så matte lägger sig nog igen på soffan och stoppar in lurarna i öronen och lyssnar klart på sin bok!

Jag ska nog sova en stund till, hihi!

 

Gammal bild!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards