Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 31 maj 2014

Lakan!

Av Aamor & Tina - 31 maj 2014 17:14

Lagom sovmorgon även om jag egentligen tyckte den blev för kort eller så är det för att matte inte kunde somna igår som morgonen ändå kändes tidigt. Äh jag kan vila under dagen.

Det blev en lång morgon eller förmiddagsrunda, var inte så varmt så det gäller att passa på.

Träffade på Neo en kompis som bor en bit ifrån oss.

Hade lyckan att träffa på Ollie som ville hälsa en liten stund när vi satte oss ner på bänken här hemma men när någon började protestera lite väl högt över att Ollie hoppade upp på en träställning så tyckte matte att vi skulle gå in, hihi!


Den där sovstunden jag tänkte ta sen blev inget av, jag kunde ligga i min säng men matte höll på att störa sig!

Hon startade tvättmaskinen och dammsugaren fick sig en sväng. När jag trodde att hon var klar hörde jag att hon höll på i nått skåp så jag fick ju gå och kolla och då städar hon städskåpet och sen gick vi och kastade en del skräp hon hittat där.


Vilan fick jag sen och jag utnyttjade den till fullo och enligt matte snarkade jag en hel del - hon kan ju själv försöka sova på rygg och huvudet vridet i vinkel längs kroppen utan att det hörs ett enda pip från henne, hihi!

Pigg och vaken igen sa jag till matte att det var dags att gå ut och jag valde att vi skulle kolla in garaget utifall Peggy skulle vara där men tyvärr inte och ingen har sett henne på jättelänge - kom hem Peggy om du lever för jag saknar dig!


Matte frågade om jag var godissugen när vi kom in och det är jag ju nästan alltid men jag fick allt jobba för det idag.

Hon bröt en av mina sticks i småbitar och gömde det i ett gammalt lakan och sen vek hon ihopa det lite hur som helst!

Hittade en av bitarna lätt men där var tyg mellan så jag fick inte fatt i det som jag ville men jag vägrade släppa biten, hihi! Matte fick hjälpa mig lite då!

 

En behövlig vila intogs sen, hihi!

Tror vi kommer att ta det lugnt resten av kvällen men jag är väldigt tveksam att TV:n kommer att startas för jag hörde matte klaga på utbudet, blir nog en bok istället för henne och jag kan vila lika bra då!

 
 
Laika

Laika

31 maj 2014 20:07

Men har Penny inte setts till än heller? :( Men då. Håller verkligen tassarna för att hon återvänder hem snart och kan få kramas lite med dig.
Du, ta med godis upp i mattes säng och ät, det är nästan likadant som det du gjorde nu, bara det att dom inte försvinner lika lätt uppe i sängen, hihi.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

31 maj 2014 20:39

Nä ingen Peggy har synts till på många veckor nu!
Nä det är bättre att leta godis på ett slätt lakan men kanske inte lika utmanande, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards