Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 10 februari 2015

Av Aamor & Tina - 10 februari 2015 19:23

Mötte min kompis Chili i morse men hon ville bara hälsa på avstånd, såg henne inte på hela förra veckan för vi matte började tidigare då så det var bara kul att se henne.

Idag har jag och syrran hållit igång matteföräldrarna, hihi! Vi hade inte tid att vänta ut dom vid frukosten för vi ville upp på bordet och de sa att det var ett fasligt tjatande på oss, hihi! De åt i alla fall snabbare än vanligt!
Uppe på bordet har vi sett till att få mesta möjliga uppmärksamhet, godis och allmänt kel. Det är kul att köra med dom och speciellt när vi bägge gör det för då får de verkligen jobba, hehe!

Matte var lite sen idag för först skulle hon shoppa lite men det var snabbt avklarat och sen bort till sin moster och lämna och hämta tidningar. Mattemor och mattes moster byter tidningar så matte passade på att köra dit idag och där fick hon kaffe och lite snack med henne.
Jag hade bråttom hem sen eller bråttom ut för nr 2 kallade så vi kom snabbt iväg.
Satt sen ute ett tag och jag fick hälsat på grannen son som hade varit och hälsat på sina föräldrar.

Ätit fick jag gjort när vi kom in och sen lite godis som är ett måste.
Sen fick jag fixa till lite här hemma för lite ordning och reda vill jag ha, t. ex. så hade matte slarvat med bäddningen så där blev ordning när jag var klar även om matte inte riktigt höll med mig.
Hon tyckte att hennes "bäddning" var bättre men eftersom inget bildbevis finns innan får ni tro mig att det var bättre när jag fixat till den, hihi!

Det blev en perfekt bula och "sväng" på täcket, hihi!

Matte skulle lägga in några ljudböcker på mp3 till mattefar, lägga in räkningar och lite annat på datorn och just då ville jag väldigt mycket för jag skulle ut på balkongen, dricka vatten ur min sprutflaska, kudden som fallit ur soffan skulle upp, matte skulle stänga balkongdörren, lite vatten till och sen öppna balkongdörren igen för jag kom på en pipleksak låg där ute. Jag såg till att hon hann sätta sig vid datorn mellan varje krav så hon fick mesta möjliga motion, hihi!
Nu är jag så trött och tänker sova en stund.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards