Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 19 februari 2015

Av Aamor & Tina - 19 februari 2015 18:20

Helt utslagen i morse för matte skulle läsa ut sin bok och den tog aldrig slut tyckte jag men 00.30 var den äntligen slut så då somnade hon. Kan jag lägga in nån protest mot en jobbig matte? Tur det är sista morgonen vi måste upp tidigt i morgon och så har hon lovat att inte starta på en ny bok men det tror jag vad jag vill om.
Tur jag får sova hos syrran sen.

Matte var sen, oj så sen hon var för hon och mattefar var och veckohandlade och det går inte så fort, jo om matte själv handlat för hon far in och ut igen i en faslig fart, det som kan ta tid när hon själv handlar är köerna, hihi!
Hon fick mat hos matteföräldrarna när de kom tillbaka och hade jag velat ha så hade jag också fått men jag ratade kycklinglåret. Var inte sugen.
Åt torrfoder med riven leverpastej på här hemma istället.
Tog andra sidan på soffan idag som mustasch-torkare, den måste bli jämnt utnyttjat, hihi!
Nu blev det så att matte hade redan landat mitt i soffan men jag upptäckte henne först när hon frågade vad jag gjorde och när jag vänder mig om får jag hennes iPad i huvudet, ja inte som ett slag utan hon tog kort!

Jag gör inget matte ville bara vara nära dig, hihi! Var kudden är som ska ligga där jag nu sitter? Ingen aning alls (visslar)!

Hittade ett gammalt hundkex som jag gömt för några månader sen så det har jag gått runt med i munnen nu ett tag och snackat med, hade tänkt gömma det igen men tyckte det var bättre att äta upp det för det var lagom lagrat nu, hihi!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards