Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 16 augusti 2015

Av Aamor & Tina - 16 augusti 2015 17:57

Ibland kan livet kännas lite jobbigt som att det är idag den sista dagen denna semester, det blåser som tusan och så skulle jag gå till syrran på förmiddagen.
Nu lovade matte mig att hon skulle också stanna där hela tiden och att vi skulle gå hem tillsammans men jag var ändå lite tvivlande. Varje gång hon rörde på sig satte jag mig upp och tittade på henne och hon svarade varje gång "jag är här Aamor och ska inte gå", då la jag mig igen.
Vi var hos syrran i ca 2 timmar och sen gick vi hem. Satt ute en stund och snackade med grannen och Ollie men sen gick vi in.
Matte skulle plocka fram jobbekläderna, dammsuga och kamma mig! De två första gick väl an men det sista kunde jag klara mig utan.

Det var jobbigt att bli tillfixad för hon hittade en tova under ena frambenet och så skulle hon klippa klorna, hemskt ren ut sagt. Jag sträckte på mig och vägrade titta på för tänk om hon klippte fel.
Inte ens tofsen var rolig att få uppsatt för det tog en faslig tid, okej det hade kanske gått snabbare om matte hade hängt med när jag vände huvudet fram och tillbaka eller la mig ner och hängde det över kanten på trimbordet men hon var inre lika snabb som jag var.

Du tog mina klor matte så nu tänker jag ta din låda med vinflaskor, hihi! Nä så farligt var det inte men jag tänkte be om godis, inte vinet då alltså, hihi!

Matte startade tvättmaskinen också men sen satte hon sig ner med sin bok så att även jag kunde lägga mig ner. Måste börja sova ikapp den sömn jag kommer att missa eftersom vi måste gå upp tidigt i morgon - jobbigt!

Ska jag ta benet eller lägga mig? Det godaste vann - jag la mig, hihi!

Matte har lagat mat och ätit för ett tag sen men jag har inte velat ha mån mat än, blev helt utmattad vid kamningen och klippningen så jag vilar ett tag till!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards