Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 23 april 2017

Dryg!

Av Aamor & Tina - 23 april 2017 18:01

En arbetsvecka som gick fort men så var den ju bara 4 dagar. Den som kommer nu är ännu bättre för matte har semester på torsdag och fredag, jippie! 5 dagars ledigt är inte helt fel.

Jag, syrran, mattefar och två vänner till matteföräldrarna var ute och hälsade på mattemor i fredags. Det var kul, en hel del människor vi fick hälsa på.

Jag har även träffat en kompis, en liten Chihuahua som heter Iris, har inte träffat henne sen i somras när hennes matte var här nere och hälsade på sonen som bor i samma hus som vi gör.
Hon bor annars uppe Norrland så inte så konstigt att vi ses sällan. Kul var det att träffa henne igen.

Vi har passat syrran fredag och lördag kväll. I fredags gick det bra och hon var hur snäll som helst men igår var hon så otroligt dryg!
Hon gav sig fanken på att hon skulle ligga så nära mig att hon nästan låg på mig. Sa till henne flera gånger men har hon bestämt sig så har hon.
Tack och lov lyssnade hon på min matte när hon sa ifrån att låta mig vara ifred.

Här fick jag vara ifred en stund för hon tuggade godis i min säng, hon syns längst upp på bilden.

Idag har vi också varit och hälsat på mattemor. På hemvägen stannade matte och köpte ägg som de säljer på slottet, de är väldigt goda.
Nu är vi hemma och jag slipper syrran för vi lämnade mattefar och henne hemma hos sig själv. Vi ska bara dit ikväll och rasta henne lite.
Jag och matte har ätit nu. Jag torrfoder och matte tomatsoppa, hon gjorde den på förmiddagen så det var bara till att värma och koka lite ris till.

Ha en bra vecka!

 
 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

25 april 2017 18:45

Det är inte lätt med storasystrar. Inte lätt för henne heller, då inte hennes matte är hemma. Tur att hon är husses lilla tjej 😺!
Mysigt med korta veckor, bra att ni får en till!

😻 Kram å puss på söta nosar 🐾

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

25 april 2017 19:24

Hon måste tydligen hålla på att "fostra" mig hela livet enligt henne själv men jag är ju väldigt välfostrad av min matte ;- så det behövs ju inte.
Affi tror nog att min matte är hennes också nu även om hon blir väldigt glad när hon träffar son egen men hon är ju trots allt husses lilla tös.
Korta veckor är toppen och även nästa är ju kort då 1 maj är på måndag.

 
Simba och Tasse

Simba och Tasse

27 april 2017 15:13

Hehe, bra att du skäller ifrån när syrran kivas med dig :-) Så jamarskönt att matte är extraledig, blir ju en riktigt semester nästan :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

27 april 2017 16:00

Protesterade idag när jag fick vara hos syrran medan matte var och kollade trycket och handlade. Är vi lediga ska jag helst se henne hela tiden ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards