Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 26 januari 2010

Ny vän!

Av Aamor & Tina - 26 januari 2010 21:21

Jag sov länge efter den avtovningen jag fick av matte, fast det var så skönt att bli av med dom. Tovorna är lätta att ta för det är ju bara ullen som sitter där runt själva håret.

Matte brukar säga att det hänger på mig hur det känns, alltså om jag sitter still eller börjar fjanta mig när kammen är fast. Var duktig idag.


Varit ute nu jag mötte en ny vän och en gammal vän, dock ej samtidigt.

Den nye var en kille på 3 månader, han var en korsning mellan Amerikansk & Engelsk Cocker Spaniel och jätte skojig att busa med.

Vad han heter glämde ju så klart matte fråga, nästa gång kanske hon kommer ihåg.

Hemmavid träffade jag Fanny och hon kom och mötte mig för hon är alltid lös, även vi busade lite även om hon är mycket lugnare än valpen var.

Kände mig så uppåt när jag gick in och så säger matte att hon tänker duscha av mig i baken, magen och tassarna, där sjönk humöret direkt!

Trots det kändes det rätt så skönt men hämnades med att hoppa upp i mattes säng för att våta ner så mycket som möjligt där.

Tyvärr blev det inte så mycket för jag var ganska så torr men känslan gjorde mig uppåt igen, hihi!


Vi har bara ca -5 och det känns som det kommer nått smått uppifrån.


Natti Natt....

  

 
 
Ingen bild

Eva

26 januari 2010 21:53

Mjau Aamor!

Matte skrattar alltid när vi läser om dina upptåg o bus, Hon säger att du är ett riktigt litet frö som kan hitta på allt bus, särskilt mot din matte.
Matte sa att det skulle snöa rejält nu, så då får Affi o du busa runt i snön, som du sa så verkar det till att börja snart.

Natti natti.... o sov gott till er båda

Mjauu...från Snutte o Ruffa

 
Maria

Maria

27 januari 2010 12:32

Ja tover är inte att leka med. Nu först kommer vi ut så att vi kan lägga in inlägg på bloggen. Har det bra +35 och strålande sol. Hörde hemifrån att det var snöstorm klass 2 varning. Känns ganska skönt att var här. Ha det så bra

http://mrbamse.bloggagartis.e

 
Hillman

Hillman

27 januari 2010 15:16

Här kommer det mycket vitt uppifrån må du tro men matte säger att det är bara snuttefjun. Kul att du träffat på ett par kompisar under din promenix, hoppas du träffar dem flera gånger men då kan du väl slippa badet.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards