Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2011

Spa?

Av Aamor & Tina - 27 augusti 2011 18:23

Sovmorgon! Hur skönt är inte det? Vi sov ända till 9.30 men matte låg och läste till 01.00 så det var kanske inte så konstigt!


Matte har ett svagt minne avv att hon hörde åskan i morse men hon vaknade aldrig till riktigt men när hon pratade med mattefar sa han att det åskat vid 7-tiden.

Vi gick ut strax efter 10 och det var varmt, kvavt och fuktigt men ändå rätt så skönt för det regnade i alla fall inte.

Inne igen sa matte att vi skulle ha Spa-dag, det lät så mysigt men när hon bar in mitt badkar dök jag som vanligt in under sängen.

Matte satte sig och åt frukost och jag kom fram för det var nog till nått annat mitt bad skulle användas, kanske till det där spa!

Men.....när matte ätit färdigt tog hon mig och tog först bort tofsen och sen satte hon mig i karet. Kallar hon detta spa? Suck!

Nu var det inte så himla dumt för just nu har jag så mycket ull att jag kan ge bort till hur många Nakenhundar som helst och de kommer att få tjock fin ullpäls!

När jag sen var klar sa matte att nästan halva Aamor var borta och låg på trimbordet men det enda jag såg var min ull! Hon måste ha menat det för annars kände jag mig hel men mindre ullig!

  


Vi gick bort till syrran vid 13-tiden för matte skulle fixa allt annat på den nya datorn så där satt hon några timmar för det var virusskyddet som skulle in, e-posterna som skulle fixas, släktforskarsakerna skulle dit, bilder mm, hon blev klar lagom till kvällsmaten, hihi!

Jag fick också smaka för det var helstekt kotlett i gryta, mums vill jag lova!

Matte bjöd på glass som efterrätt för mattefar hade namnsdag idag.


Det kunde inte vara uppehåll en hel dag, så urtrist, för när vi gick hem regnade men det kom inte så mycket till att börja med men de sista hundra meterna öppnade himlen sig!

Nu ska vi bara ta det lugnt resten av kvällen!


 
 
Julia

Julia

27 augusti 2011 19:25

Du har väl fått nog av det blöta idag, först mattes spa, sen ösregn... Jag är övertygad om att mattes spa var bäst och det var väl skönt att bli av med all den lösa ullen.;-)

Ha en mysig lördagskväll!

=^.^=

Kram och nosbufar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

27 augusti 2011 19:40

Jo mattes spa var skönast men bäst när hon var klar, hihi!

 
Edith

Edith

28 augusti 2011 08:01

Vad söt du är i badkaret. Det är inte mycket kvar av dig nu när all ull är borta. Jag fällde ur all min päls i våras men nu har den växt till ordentligt. Jag ser faktiskt lite rund ut med all päls. Ha' en trevlig söndag! Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

28 augusti 2011 09:09

Tur vi har päls att skylla på ;)! fast runda är vi absolut inte speciellt inte du.

 
floridatjej åButtons

floridatjej åButtons

28 augusti 2011 13:43

Är det inte så förbaskat typiskt ? då man haft spadag och vartenda hårstrå ligger på plats, så nog fan regnar det ute. Jag kanske också får bad idag, beror helt på hur många lappar matte ska sy ihop innan den stora resan.......hare gott... blötpussar till min snygging... å till matte också

http://floridatjej.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

28 augusti 2011 18:08

Jo det är typiskt, matte brukar säga att det är lagen om allt jävelskap!

 
Hillman

Hillman

30 augusti 2011 15:17

Nog är det konstifikt va tvåbeningar är givmilda med span, här har det lutat åt bad länge nu men än har jag klarat mig. När matten och jag var ute häromdan så regnade det, så det spaandet får räcka, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

30 augusti 2011 17:27

Visst är dom men när man ber om lite godis så är de snåla men bad kan de ge bort utan att tänka på konsekvenserna, man blir ju blöt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards