Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 26 september 2011

Till salu!

Av Aamor & Tina - 26 september 2011 18:40

Jag fick åka bil till syrran i morse för matte skulle handla torrfoder till mig och syrran, vi brukar dela en 8 kg säck.

Kul att åka men det blir ju alldeles för kort bit men det är bättre än inget.


Varit en lugn dag hos matteföräldrarna, jag har sovit mest!

När mattefar bäddade så var vi ute på trädäcket medan han skakade sängkläderna men när han gick in gick vi också in för vem vill vara ute utan sina tvåbenta!

Vi ville vara ute när han klippte gräsmattan men då fick vi inte för vår hage plckas in då men därefter var vi ute och snusade lite på det nyklippta gräset.


Då matte kom så höder vi bilen och sprang in men hon kom aldrig in genom ytterdörren så vi kutade ut igen och där var hon den filuren, luras på detta vis!

Nu undrar jag om någon vill köpa min matte för hon är till salu?

Hon är hopplös, först skulle jag friseras och tovorna ville jag ha kvar så jag försökte sätta mig i respekt men det enda hon gjorde var att klia mig på huvudet och då la jag mig ner igen, försökte flera gånger men varje gång var hon lika orädd!

Sen skulle hon klippa håret under mina tassar och jisses så ont det gjorde!

Det enda hon sa var "ojdå gjorde det så ont Aamor? Vi får prova igen om det går bättre nu!", ingen hänsyn tar hon över huvudtaget!

Inte tusan gjorde det ont men man kan väl låtsas så hon slutar! Kittlades mest!

En annan sak är att hon är alldeles för snål med godsakerna, jag tigger och tigger men icke, säger att jag fått vad jag ska ha idag men det avgör väl inte hon!

Nån som vill ha henne? Priset är inte så högt idag!

Här sitter jag och ber snällt om mer godis men tydligen kan hon motstå mig!

Gav upp efter ett tag för det tar på krafterna men jag har inte gett mig för idag, hehe!



 
 
Julia

Julia

26 september 2011 19:25

Ditt beslut om att sälja matte borde du överväga lite till, för VAD skulle du göra utan henne, din lilla mattegris.... Du piper ju bara hon "försvinner" i 1 minut ;-)

=^.^=

Kram och nosbuffar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

26 september 2011 19:28

Jo det har du nog rätt i men just då skulle jag kunna sälja henne men jag tror nog att jag hade fått följa med i köpet, hihi!

 
Hillman

Hillman

27 september 2011 09:06

Jaha, har du oxå en sån matten som kan motstå din bedjande blick, samma här. Igår kväll så fikade hussen och matten, jag fick min vanliga macka men tvåbeningarna de käkade sockerkaka. Tror ni jag fick smaka, nähä inte ens en yttepytte smula, så jag fundera om ja ska sälja kärringen på blocket mot anoskostnad, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

27 september 2011 17:53

Vi kan ju dela på annonsen så kanske vi tjänar mer, hehe!

 
Frasse

Frasse

27 september 2011 14:32

Håller absolut med Julia - även om jag hört att priset på mattar gått upp den senaste tiden så tror jag att du kommer att ångra matte-försäljningen :-)
Men du har helt rätt i att mattar har sina sidor - alltför ofta får jag sitta där utan mat trots att jag nästan har tårar i ögonen - "ledsna ögon"-tricket funkar ibland, men tyvärr inte alltid :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

27 september 2011 17:52

Risken finns att jag ångrar mig men ibland så....
Vilken dålig stil att det inte funkar med ledsna ögon. Får jag ögonkontakt med matte är det kört och jag vinnner men vad gör man när hon vägrar titta mig i ögonen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards