Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 13 december 2011

Lucia!

Av Aamor & Tina - 13 december 2011 18:05

Nu blev det inte som jag hade tänkt att måndagskvällen skulle bli för jag sov en stund men sen blev jag så attans sugen på allt möjligt!

Matte säger att jag höll på i 1,5 timme att tigga efter att jag fått det vanliga jag brukar få, hon ska alltid överdriva men jag tror inte att hon gör det i detta fallet så snacka om att jag är ihärdig när jag vill nått även om nu inte resultatet blev till min fördel!


Idag är det Lucia säger matte, jaha säger jag! Jag har inte sett nån och jag klarar mig utan det också, matte har däremot sett Luciatåg idag på jobbet, kul för henne ju!

När matte kom så stod mattefar i hallen och sa att vi skulle åka en sväng med bilen, helt okej tänkte jag bara matte följer med så.

Först körde vi till köttaffären och där handlade mattefar en hel del och mycket folk var där också så det tog en hel evighet innan han kom ut, kändes som det i alla fall!

Sen bar det iväg till min affär och där fick vi våra klor julefina och jag fick två nya tuggben, det ena tog jag direkt när jag kom in, hihi!

Som sista ärende skulle mattefar in i en affär och handla men istället stack matte in för hon behövde bröd och pålägg, det gillade jag inte, hade jag haft möjlighet att gripa med tassarna så hade jag hållt kvar henne men hon var snabbt ute igen och mattefar var kvar hos oss.

Allt detta tog ca 1 timme, snabbt jobbat va!


Vädret har varit trist och regnigt, synd om de som går Lucia ute och om alla oss hundar som måste ut, så klart det är synd om fler men det får räcka.

Hemma försökte jag sätta igång med mitt maratontiggeri men matte satte stopp för det direkt så jag gick och la mig istället, ibland är hon hopplös!

Gammal bild! 


 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

13 december 2011 18:34

Vilken tur för matte att hon får bestämma liiite i alla fall, ditt busfrö!
Hon är i och för sig beundransvärd som kan motstå ditt tiggeri, speciellt om du tigger som när du var valpis fortfarande.
Du är bara oemotståndlig på den bilden som matte tog då.
Ha en trevlig kväll... vi håller på att blåsa bort här, läskigt!

=^.^=

Kram och puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

13 december 2011 18:41

Jag är väldigt söt när jag tigger fortfarande säger matte men ibland är hon omöjlig att övertala, det gäller att först få ögonkontakt med henne för då faller hon rätt så ofta men vad göra när hon vägrar titta på mig.
Då har vi nog samma blåst!

 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

13 december 2011 18:49

din matte är en strong en!!! Huvva, neka dig någonting verkar omöjligt! man behöver ju bara se dina ögon för att smälta... Det är kanske bäst ATT hon är sträng ibland, du skulle rullat fram annars efter att bara ha ätit gottisar *fniss

nosgos å luciagottisar
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

13 december 2011 19:16

Det är nog det hon tänker på men när hon själv sitter och tuggar på nått vill jag också ha ju!

 
Hillman

Hillman

13 december 2011 19:09

Mattar är bara popplösa när de inte fattar att man är sugen, lika här idag inte fasen förstod hon vad jag ville heller men sen ramla poletten ner. Aha, sa matten du är hungrig ska man behöva svälta halvt ihjäl innan de fattar nåt, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

13 december 2011 19:14

Så tröga de kan vara!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards