Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 15 mars 2012

Kostade!

Av Aamor & Tina - 15 mars 2012 17:30

Alltså det kostade verkligen att springa och busa så igår för jag däckade nästan direkt när vi kom hem och sen vaknade jag inte förrän 21 och då gick vi ut.

Matte skulle lägga sig i tid och läsa lite men när vi kom in så var jag godissugen men matte sa att det var bättre att jag åt mat så efter lite dividerande fram och tillbaka blev det följande: Jag fick en liten bit godis om jag sen åt - hihi matte är bra lättlurad men det visade sig vara tvärt om för det blev en sån liten bit och resten blandade hon i maten - suck!

Åt halva portionen och sen var jag pigg och ville jättemycket men matte var mindre pigg på att tillgodose alla mina önskningar som upp i stolar jag inte kan hoppa upp i och sängen ett par gånger så till slut la jag mig i min biabädd och sprätte som tusan och for runt där så när jag var klar var jag helt slut och gick och la mig, sovit gott hela natten.


Vi hade hoppats på fint väder även idag mn så blev det inte, ja det har väl varit helt okej men inte varmt så matteföräldrarna har velat sitta ute men lite har vi varit ute och busat ändå.

Varit uppe och kelat på bordet men när jag gick till mattefar kom Affi som skjuten ur en kanon och började tugga på mig, hann kela lite i alla fall!


Matte kom direkt efter jobbet och det är det bästa och då busade vi lite och sen när vi gick hem träffade vi på grannens barnbarn så han skulle ju snacka en stund men bäst av allt var att när vi satte oss på bänken så kom Ollie och kelade lite men så fick han syn på en inkräktare i närheten av sin balkong och då var han tvungen att köra bort den.

Nu ska jag vila en stund, kanske äta lite senare, tror inte att matte ska göra så mycket mer idag så kvällen blir nog lugn!

Jag och Ollie från 2010! 


 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

15 mars 2012 19:13

Tur att matte INTE är så lättlurad som du tycks tro ;-)
Det är veckans sista jobbedag imorrn, sen är det HELG igen.

=^.^=

Kram å nosbuff

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

15 mars 2012 19:37

Ja, jippie! Över helgen alltså inte att matte är svårlurad, hihi!

 
Laika

Laika

15 mars 2012 20:08

Men attans att din matte listade ut din slugna plan med godis istället för mat. Jag brukar också försöka med det kortet, låter maten bara vara och gnäller lite på att jag ju vill ha godis, men jag brukar inte heller få något innan jag ätit min mat. Varför ska nu mattar och hussar vara så envisa? Ibland blir man ju trött av att försöka trötta ut dom ;)

Förstår att du sovit gott så som du rännt runt, men så roligt :)

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

15 mars 2012 20:13

Tror att man får en matte/husse efter hur man själv är! Envis matte skaffar envis hund eller, hihi?

 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

16 mars 2012 15:42

Haha, du och Matte passar alldeles perfekt ihop! Tror att du har rätt i att envisa hundar och katter, skaffar sig envisa människor. Det blir nog bara så. Hoppas att ni får en härlig fredagskväll med en himla massa gottisar
nosgos å sånt
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

16 mars 2012 17:30

Skönt att ni håller med mig och matte. Ibland får man sånt som man klarar av lätt och andra gånger får man nått att bita i som jag fått med matte eller kanske tvärt om, hihi. Nä vi har det jättebra vi två.

 
Kjelle Bus

Kjelle Bus

16 mars 2012 17:36

He he :)
Jag brukar oxå bli helt slut när jag busat i massor :)
Här behöver man inte muta mig med godis för att jag ska äta , jag gillar min blandning av lite olika sorters torrmat.
Idag fick jag smaka på något väldans smaskigt = Tonfiskpastej = nom nom nom !
Trevlig fredag kväll på er :)

http://kjellebus.blogspot.com

Aamor & Tina

16 mars 2012 17:45

Jag har alltid varit svårflörtad när det gäller mat, redan som valp åt jag dåligt men det är nog nått som matte utsöndrar för hennes katt var lika dålig på att äta och kräsen, matte är också kräsen, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards