Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 9 februari 2013

Nu är det kört!

Av Aamor & Tina - 9 februari 2013 15:17

Förstår mig inte på min matte för hon vaknar tidigt varje lördag och i dag tidigare än vad hon gör på vardagarna, redan 05.30 men som tur var tog hon sin ljudbok och så slumrade hon lite till och sen gick hon inte upp förrän 8.30

Vi gick en halvlång runda vid 10 efter att matte terroriserat mig med dammsugaren, hihi!

Det snöade och det var lite kul att hoppa i den lösa snön!


Inne gick jag och la mig i soffan men så såg jag att matte bar in mitt badkar i badrummet och tog fram mina flaskor för olika blandningar så jag var snabbt nere och känne helt plötsligt för att sova en stund under mattes säng, hihi!

Matte satte sig vid datorn så jag trodde hon bara hade fått städfnatt men när jag legat i soffan ett tag igen kom hon in till mig och började snacka. Jag försökte säga till henne att vi skulle ta det en annan dag men när hon lyfte upp mig insåg jag att nu är det kört!

Jag hamnade i badet och jag löddrades och balsamerades och när jag väntade på att matte skulle lyfta upp mig från karet skulle hon ta kort så klart!

 

Ta nu upp mig matte och linda in mig i handdukarna så vi kan mysa!


 

Satt i mattes famn i 1,5 timme, somnade strax efter att blixtrandet upphört och det var mysigt att gosa lite extra mycket!

Fast sen väckte matte mig och undrade om jag var redo för trimbordet och fönen och då försökte jag övertala henne att vi skulle hoppa över det idag men hon sa att det är minusgrader ute så det är ett måste, suck!


Äntligen klar men matte ska fortsätta störa mig med kameran så jag försökte gömma huvudet i fårskinnet men hon var envis men jag lyckades gnugga ner lite hår vid nosen, hihi!


Matte passade på att byta min sköna filt i soffan så hon kunde tvätta den andra och så sa hon att hon ville inte sova på mera grus så hon passade på att renbädda i sin säng nu när jag var grusfri.

Knasigt av henne för jag lär samla på mig mer grus och dumpa i hennes säng, hihi!

Matte håller på att laga mat och jag provar nya filten i soffan och jag tror nog att vi inte ska göra mycket mer idag för det räcker tycker jag det vi gjort! 


 
 
Smulan, Amanda och matte Julia

Smulan, Amanda och matte Julia

9 februari 2013 16:31

Du blir allt bra liten när du är blöt, men jättefin efter bad och fön!
Härligt att det är gjort, du är fin och luktar gott igen. Skönt för matte att få ligga i en grusfri säng ;-)

=^.^=

Lördagskramar å puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

9 februari 2013 16:32

Känner mig mycket lättare så jag var nog i behov av bad!

 
Melody

Melody

9 februari 2013 19:06

Sådana där storbad gillar jag inget vidare, men idag hade jag himla tur som inte behövde duscha tassarna efter promenaden. Matte bar mig där det var salt och så gick vi i skogen på rena vägar! En cm snö och en grad kallt, det blev perfekt långpromenad för oss. Snart ska jag titta på Melodifestivalen!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Aamor & Tina

9 februari 2013 19:16

Skönt att du slapp tassdusch för det är inte heller kul!
Bad är inte så kuliga precis men skönt när det är klart.

 
Laika

Laika

9 februari 2013 20:08

Men... alla dom där gruskornen i mattes bädd kan väl få fungera som en sån där spikmatta som alla tvåbenta tycks vara så förtjusta i :) Jag tycker det är en jättebra idé, fast min matte muttrar lite och håller inte riktigt med.
Nu är du ren och fin och luktar helgott, och bra att du blev fönad med för det är ju kallt att gå ut med blöta öron och bak.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

9 februari 2013 20:20

Jag försöker intala matte att helkroppspeeling är bra men hon går inte på det säger hon!
Matte är på och nosar på mig lite då och då och säger att jag luktar såååå gott nu!
Hopplösa kvinna, hihi!

 
Dui och Deco

Dui och Deco

9 februari 2013 21:04

Stackars dig som måste bada så ofta. Jättefina bilder och det är inte så tokigt att vara 1,5 timme i mattes famn heller men det där att bli blöt kan man ju hoppa över! nosbuff

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

9 februari 2013 21:49

Visst är det, hihi fast det var längesen jag badade nu. Hade jag varit en utställningshund hade jag nog badat varje vecka men nu har snön hållet mig någorlunda ren.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards