Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Aamor & Tina - 26 februari 2013 17:23

Jag åt min mat igår vid 21-tiden, matte satt och skrattade åt mig för jag nosade på den och så gick jag ett varv, nosade igen, la mig på min kudde och tittade på maten och sen på matte, gick dit och nosade och tog en sväng till runt bordet.

Matte sa "du är ju hungrig Aamor så ät den nu innan den biter dig i näsan" och det vill jag ju inte så jag tog mod till mig och åt upp allt utom 4 bitar!


Matte blev lite fundersam i morse när vi nästan var framme hos syrran för vid våningshusen en bit från matteföräldrarnas hus stod det fullt med vatten i en håla, där är en pulkabacke och sen en minibacke ner mot lägenheterna, så mycket har det ju inte töat sa matte men så tyckte hon att hon hörde ett väsande ljud så hon stängde av sin ljudbok och då såg hon att det sprutade vatten ut från minibacken, ajdå ett vattenläcka!

Matte ringde till "vattenfolket" när hon kom till jobbet och de blev glada att de fick in anmälan så idag har de varit och lagat läckan men de fick stänga av vattnet ett tag hos matteföräldrarna.


Syrran och jag har mest tagit det lugnt, jag något lugnare än syrran så klart, hihi!

Matte var en liten aning sen men när hon kom hade två stycken tjurmuskler med sig så vi hoppade över pussandet för vi högg vars en direkt, hihi - fast efter några minuters tuggande fick matte ändå en puss men hon tyckte inte jag luktade precis gott, hihi!


Innan vi hann gå in här hemma kom Peggy springandes och som vi kelat, jag ville leka och började studsa men då sa hon "lägg av" och så kelade vi lite till, hihi!

Just nu ligger jag i soffan, satt och funderade länge på om jag skulle äta men jag tror jag väntar!

 

Bild från januari!





Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards