Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 5 februari 2014

Halkigt!

Av Aamor & Tina - 5 februari 2014 19:10

Jag trodde nästan att vi var lediga idag trots att klockan drog igång, matte låg nämligen kvar väldigt länge och suckade och hade sig men till slut gick hon upp.

När hon sen kom ut ur duschen hörde jag henne säga att hon kan omöjligt snabba sig på morgonen när hon nu legat och dragit sig 20 minuter längre än vanligt men vi kom iväg i tid och matte var på jobbet 5 minuter innan hon började.

Det är duschningen hon inte kan snabba på men sen att äta kan hon göra fortare så hon tog nog igen tiden där.

Själv halvsov jag i soffan.


Det var riktigt halkigt när vi gick iväg. Jag skulle göra en rusning men jag kom ingenvart, stod på blankis upplyste matte mig om! Sen tog vi det försiktigt resten av biten till syrran.

Det har varit en lugn dag hos syrran. Vi fick besök idag också men detta var av en man som bor en liten bit från matteföräldrarna, han har en hund som heter Linus och är en Pudel men han var inte med. Linus är jättekär i min syrra och speciellt då ca 2 gånger om året men då sparkar hon honom på hakan, hihi. Det är ruter i min syster.


Matte var sen för hon hade lovat att köra mattefar på några ärenden men jag blev jätteglad när hon kom och då fick vi torkad kycklingfilé av henne, vi hade sparat oss hela dagen så vi kunde få när hon kom.

Träffade på Arkis när vi kom hem och idag blev jag inte irriterad på honom och på så vis slapp matte bli det på mig, hihi!

Han har börjat gå i skola och snart är han fullärd, tänker jag efter så kanske jag ligger risigt till också för tänk om matte tycker att jag ska gå i skola - bäst jag uppför mig, hihi!

Idag har jag ätit mitt torrfoder, ville inte ha något igår och enligt matte var jag livrädd för det eftersom jag gick långa omvägar för att inte komma för nära det!

Varför ska jag gå nära maten när jag ändå inte tänker äta? Förstår hon inte det? Okej jag gav maten onda ögat men det var för att det skulle hålla sig på sin plats och inte komma efter mig, man vet ju aldrig, hihi!

Varit en sväng på trimbordet och fått en omgång av borsten och omsatt tofs och nu tänker jag vila en stund bara matte kan sätta sig i soffan hon också.

 

Vad jag ska behöva vänta länge på matte, soffan NU! (gammal bild)



 
 
Smulan, Amanda och matte Julia

Smulan, Amanda och matte Julia

5 februari 2014 19:51

Du är allt en rolig liten fillur? Vi har då aldrig hört att torrisarna i matskålen går till anfall när man inte vill ha några.
Vi VILL att matte kastar dom så vi får jaga lite *fniss*
Hurra, nu ha halva veckan gått, bara två jobbedagar kvar!

=^.^=

Kram å puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

5 februari 2014 19:55

Matte har ju provat att kasta till mig för att jag kanske kan äta lite då men nänä, då anfaller dom så det är bäst att gå långa omvägar, hihi!
Två morgnar att stiga upp - låter toppen!

 
Melody

Melody

5 februari 2014 19:53

Matte hälsar och tackar för receptet på salladen! Hon hade inga morötter hemma
idag, men den ska testas för sallader gillar vi här.
Nog var det halt i dag! Matte hon försöker undvika trottoarerna där det är saltat, så
vi halkar omkring på konstiga ställen stigar så jag ska slippa bada mina tassar!
Hoppas du har ätit din mat nu!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Aamor & Tina

5 februari 2014 19:57

Jepp maten finns i magen!
De saltar inte direkt här så det blir halt men hellre det än saltet.
Det går säkert med annat i salladen men matte vet inte om den håller lika länge då - här tar den slut innan det gått 14 dagar så.....

 
Laika

Laika

5 februari 2014 21:29

Tur att det är ruter i syrran :D
Och den enda skola man kan gå är väl skolan a la Aamor? Så inte kan du väl gå din egen skola...för det har du ju liksom väl egentligen redan gjort? Japp, du är fulländad, det kan du hälsa matte, hihi.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

5 februari 2014 21:46

Det ska jag hälsa matte! Sen är det så att jag lär mig bara det jag vill, kanske annat också men det visar jag inte, hihi!

 
Simba och Tasse

Simba och Tasse

6 februari 2014 16:43

Haha, skulle vilja se vår mattes min om VI tassade omvägar runt maten. men du får väl offra dig och ta en liten bit då och då så inte din matte blir orolig <3
Verkar vara en riktigt tuff bruk, din syrra :D
Tassklappar
PS Du måste tassa in och kolla alla nya grejor i vår blogg!

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

6 februari 2014 18:37

Nä, vill jag inte äta så gör jag inte det heller men matte bryr sig inte så mycket om det bara är nån enstaka dag men strejkar jag längre blir hon fasligt gnällig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards