Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 10 augusti 2014

Av Aamor & Tina - 10 augusti 2014 17:30

Igår gjorde vi inte speciellt mycket, jag vilade hela dagen i stort sett och matte tvättade lite och läste, vi orkade inte ens sätta på datorn, hihi!

På eftermiddagen började det regna och som det kom, det forsade ner och matte sa högt att hon hade önskat att det regnet hade fallit över den hemska skogsbranden istället även om vi också behöver regn så behöver de det bättre.

Varade inte så länge men det kom 14 mm och det blev översvämning i alla fall på ett ställe i stan.


Matte skulle släcka lampan tidigare i går än de senast nätterna för hon ville gå upp tidigare idag men ja det blev som det blev med det, kanske en kvart tidigare, hihi!


Igår när matte serverade min mat ville jag ha annat, inget ovanligt direkt när det gäller mig men till slut insåg jag att det inte var lönt utan satte igång att äta och då börjar hon filma mig! Hon påstår att jag smaskar och ville ha bevis, tur hon själv snackar så mycket i början så det inte hörs hela tiden. hihi!


 Smaskar jag? Lite kanske, hihi!


Vi gick en lång runda i morse, det blev runt hela skolan och igenom några bostadsområden, var inte lika varmt så vi passade på då.

Hemma igen blev det lite vila i min säng och matte satte sig för att läsa. Hon skulle egentligen plocka fram saker inför morgondagen när det är jobbedags igen för denna vecka ska hon inte vara på sina vanliga ställen utan där som det finns en massa djur, visserligen är de flesta utomhus nu men hon vill ändå ha andra lite äldre kläder och se hur vädret är.

Än har hon inte kollat efter kläderna men det gör hon säkert om inte annat precis innan sängdags - som vanligt, hihi!


Vi har varit ute på en lite kortare runda för ett tag sen, jag blev i väldigt behov att gå ut när matte höll på att laga mat, hihi! Var inte så väldigt akut men jag ville kolla om Ollie var ute, kelade med honom på förmiddagen och var sugen på lite mer men det blev inget.


Håll alla tassar och tummar att jag vaknar i morgon när klockan ringer för annars får matte bära mig till syrran, hihi!


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards