Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 20 augusti 2014

Av Aamor & Tina - 20 augusti 2014 19:44

När jag kom till syrran i morse så la jag mig i dörrhålet mellan köket och hallen för att kunna se när matte skulle ge sig iväg så vi kunde säga hejdå men syrran hade andra planer. Hon ställde sig i sin lekposition och började skälla på mig, jag vände på huvudet för att få medhåll av matte att syrran inte är riktigt klok, hihi! Trodde hon på allvar att jag var leksugen klockan 07.15, tro kunde hon alltid göra för jag bara suckade och la ner huvudet igen. Syrran gick själv och la sig efter en stund - skönt!

Även idag försökte vi gömma oss när mattefar skulle gå ut med oss men vi hann inte idag.
Matte kom sent och hämtade mig för hon var och handlade innan hon hämtade mig men hon hade varit inne på Arken Zoo och köpt planet pet godis till mig så jag förlät henne, hihi!
Hemma satt vi ute en stund trots att håret flög åt alla håll för det blåser rätt så bra. Bara regnat lite idag men det vräkte ner när det väl kom.
Blev glad när Ollie kom ut men han bara tittade och gick förbi oss, jag blev lite förvånad för han brukar alltid hinna med en snabb hälsning men inte idag. Matte sa att han kanske skulle på toa eller på nått uppdrag, kanske det.
Vi gick in och jag hamnade på trimbordet för jag liknade tydligen en borste i ansiktet. Matte pillade lite på min tass, där jag slickar lite då och då, har nog gjort det nu igen men där är inget sår men matte hittade lite ihopklistrat hår och smuts så hon ville ta bort det men jag tyckte att hon kunde låta bli det så hon blev lite arg på mig men sen fick jag massor av kel när hon fått bort det och vi var klara, känns rätt skönt nu. Ja jag vet att jag är hemskt envis som inte ställer upp frivilligt men jag är rädd att det ska göra ont för jag är väldigt känslig och ömtålig, hihi!

Maten finns i min mage och även gottiset efteråt. Fick matte att öppna balkongdörren för jag var sugen på att tugga på det där ute.
Trodde att jag skulle få vara ifred från matte där men det smög sig.

Ojsan, jag har visst gnuggat nosen i kudden där ute, hihi!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards