Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 29 september 2014

Av Aamor & Tina - 29 september 2014 18:51

Måste beklaga mig lite för min matte är helt hopplös med sin sömn. Hon kunde först inte somna igår och sen när hon väl lyckats så vaknade hon en timme efter och sen tog det tid att somna igen. Det enda som är bra är att hon var trött i morse så förhoppningsvis somnar hon snabbt ikväll.

Dagen började bra för jag fick åka bil till syrran men först gick vi en runda och jag träffade på Hugo, vår grannhund som bor i huset mittöver. Jag har hälsat på honom förr men sen har jag skällt på honom jättemycket men nu hälsade vi för ett tag sen och det var riktigt kul att snacka med honom fast han bara vill leka då jag nöjer mig med att hälsa. Matte tycker det är skönt att jag inte som hon säger bjäfsar på honom.

Det har varit strålande sol och riktigt varmt idag så vi har rastat mattefar två gånger.
Där mellan har vi mest vilat våra trötta kroppar, hihi!
Matte jobbade länge så det blev lite längre väntan än vanligtvis men jag blev lika glad ändå.
Satt ute en lång stund när vi kommit hem men sen blev matte hungrig och ville in och då är det bara att följa med om än motvilligt.
Jag har ätit min mat, halva portionen i alla fall, knappt säger matte men jag blev i alla fall mätt på det jag åt så........

Vi ska nog bara ta det lugnt resten av kvällen och matte har lite problem om hon sa se på Criminal Minds eller Dicte idag, blir nog Dicte men lite gnäller hon för två bra program samma dag och tid när det bara var skit i helgen då hon inte ens startat TV:n.
Kanske jag ska se till att gå ut just då så slipper hon se nått av det, hihi! Tydligen kan jag glömma det för vi ska ut innan, jajajajaja!

Ingen ny bild men just nu ligger jag så och snackar så gulligt med matte, hihi!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards