Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 14 november 2015

Vecka!

Av Aamor & Tina - 14 november 2015 14:07

Nu har ennu en hel vecka gått och jag har inte fått min matte till att hjälpa mig med bloggen, läst några inlägg här och där men det har också varit allt.
Matte säger att det har varit en intensiv vecka men kul så tiden springer iväg bara.
Fullt ös på jobbet och nästan inte en lugn stund på hela dagen så när vi kommer hem är hon rätt trött och gör det viktigaste och sen intar hon soffan med en bok och ägnar sig åt mig när jag vill ha uppmärksamhet.

I tisdags var jag hos syrran hela dagen och matte hämtade mig först strax efter 21.30 Matte och tre till hade varit ute och ätit god mat och snackat en massa, själv åt jag inget förrän jag kom hem.
Hon äter god mat och jag svälter! Okej okej matte, jag hade mat hos syrran men den smakar bäst hemma så jag överlevde, hihi!

I torsdags var matte först lite sen och så fort vi kom hem så åkte dammsugaren fram för tydligen drar nån som bor här in en massa löv och smulas sönder och hamnar överallt, hihi!
Det hjälpte ett tag men nästa gång denna någon varit ute igen fanns det löv inne igen så nu får matte allt hålla koll så hon inte drar in en massa, hihi!

Vi ville njuta av en lugn fredagskväll och även om VI fick det så blev det en massa lidande för människor i Paris som blev attackerade av såna som tror sig ha rätten att bestämma över andra och då genom att skjuta och mörda, fy f-n för dom!
Min matte säger alltid att man når så mycket längre med kärlek och snällhet men tydligen har inte alla fattat det än.
Kramar och all kärlek till de drabbade och utsatta!

 
 
Edith o Hilda

Edith o Hilda

14 november 2015 14:41

Vi tyckte det var lite konstigt att ni inte bloggat på en vecka. Men nu förstår vi att ni inte hann med när matten jobbat så mycket. Och det är bra att du går före allt annat. Det är så fruktansvärt det som hänt i Paris. Det finns en sådan ondska. Kram o nospussar

http://parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

14 november 2015 14:47

Vi har varit slöa på att blogga ett bra tag nu men vi ger inte upp än, hihi!
Jag är det viktigaste säger matte och det är jag väldigt nöjd med ;-)

 
Laika

Laika

14 november 2015 19:30

Veckorna går undan så snabbt att man inte hinner med, och med mycket arbete dessutom så ja... hur ska man hinna med något alls egentligen ;) Så känns det här. Mycket står på listan men nästan inget hinns bockas av.
Mumsigt att vara ute och äta middag, fast klart synd om dig som inte kunde äta förrän sent, det är ju bara så att maten smakar bäst hemmavid ;)
Massa nospussar

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

14 november 2015 19:39

Matte har massor hon behöver göra men skjuter upp en hel del men hon kommer att göra det nån gång, är ingen brådska säger hon.
Mat hemma är godast!

 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

14 november 2015 21:08

Skönt att ni är tillbaka.
Dagarna rusar så fort nu, speciellt när det mörknar så fort...
Det känns som om det var mitt-i-natten redan på eftermiddan.
Hoppas att ni får det lite lugnare i veckan som kommer.

Kram å puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

14 november 2015 21:32

Det blir bara mer jobb i jobbet men det är kul samtidigt fast matte är trött på kvällen säger hon.
Jag brukar börja tjata på matte vid 18-tiden med att vilja ut och sen tycker jag vi kan sova men matte tycker det är lite för tidigt, hihi!

 
Ingen bild

ZEB - schäfer-& malinois-kille!

15 november 2015 22:39

Voff på dig! Himla LOVELY bild på dig, säger Matte som hjälper mig att välja rätt bokstäver på tangentbordet! Min Matte är också en riktig bokmal, vi tittar nästan aldrig på TV... Vi kollar din kuliga blogg varje dag och det känns lite tomt när det inte kommit nåt nytt sen sist. Men man måste ha förståelse för två-beningarna som har så mycket annat som måste fixas först! Matte säger att jag får nöja mig med lokalnyheterna i väntan på ditt nästa blogginlägg...och visst, vi går jättelånga rundor (nya och gamla)så jag nosar ju till mig ett och annat. Men där finns ju inga BILDER...och du är så söt med dina stora fina ögon och den där pyttelilla munnen! :) PUSS!

Aamor & Tina

19 november 2015 16:45

Tack för att ni gillar min blogg!

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

19 november 2015 12:19

Matte säger att hon känner igen sig så väl i att det är svårt att hinna med bloggen, hur gärna man än vill <3
Visst var det hemskt det som hände i Paris. Husses flickvän Tina var i Paris och hälsade på sin syster när det hände, och hon var bara två portar ifrån skjutningarna. Förfärligt... Men nu är hon hemma välbehållen igen <3
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

19 november 2015 16:46

Fy vad hemskt för henne, tur hon inte hamnade mitt i allt även om det var alltför nära.

 
Kjelle  Bus

Kjelle Bus

19 november 2015 18:38

Här har det också slarvats med bloggandet och kattenterande den sista tiden både på grund av jobb, rymningsbenägen matte och avsaknad av internet.

Tassklappar och nosbuffar

http://kjellebus.blogspot.com

Aamor & Tina

19 november 2015 19:05

Blir så ibland och vi får finna oss i det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards