Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 10 maj 2015

Av Aamor & Tina - 10 maj 2015 18:46

Matte fick sova lite längre idag men inte mycket innan jag kallade på henne så nu säger hon att hon får nog skaffa mörkläggningsgardiner, hihi!
Det var rätt blöt ute när vi gick morgonrundan, regnade inte men hade gjort innan vi vaknat. Tassar och mage var hyfsat blöta när vi kom in.

Jag intog min soffkudde, var ett tag sen jag låg här så tänkte prova den igen. Var ett bra ställa att ligga och torka på och matte det tar nog hela dagen att bli torr för jag hörde att du skulle kamma mig när jag torkat!

Jag klarade mig ifrån trimbordet i några timmar men sen hamnade jag där.
Det blev en mysig stund för vi kelade jättemycket. Matte hittade en otäck tova på bakbenet nära rumpan men den tog hon snabbt "död" på med hjälp av tovdelaren.

Hit med godiset nu för nu har jag varit duktig, hihi!

Har precis varit ute och pinkat och träffat en Jack Russel herre på 9 år, vi hälsade lite försiktigt först och sen sa hans matte att jag var en gullig tjej och det var tur för hennes hund gillade inte andra hanar, hihi! Matte sa inget och efter en stund ville han till och med leka med mig. Som det kan bli, hihi!
När vi skilts åt sa matte "kom här min lilla tjej" och då satte jag mig ner och bara tittade på henne men då ändrade hon det till kille och då kom jag, hihi!

Jag åt mat när vi kom in igen och nu har jag tuggat tuggben ute på balkongen och tvingat matte att hämta mer vatten till min sprejflaska för den var tom.

Är jag söt som en flicka matte?

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards